Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

Pai din imaginea citata de colegul mai sus am vazut tot ULC4 si din alte discutii imi aduc aminte ca el avea un MN3 si nu MN2.

Dar daca e adevarat, nu ma mir ca are campuri rosii selectand ULC4 pe un MN2.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Neek, am vorbit cu el in privat de multe ori si stiu sigur ca are MN2  si nu MN3. Mergand pe varianta MediaNav 4 v1.4 ( adica ULC4) SIGUR II VA DA EROARE. De aceea ii tot recomand folosirea MedIaNav 2 v.2.6 ( adica ULC3)

Editat de sharkyslro
Link spre post

Da am citit si eu un pic inapoi si cred ca am confundat persoana. Scuzele de rigoare.

Daca are MN2 cu 9.1.3 trebuie folosit:

image.thumb.png.65558bd63c5013fa5e8660c52ae47a11.png

ULC_gen2 v2.6 e pentru generatia 5.0.0 pana la 7.0.5

ULC_gen2 v1.5 e pentru generatia 2.0.0 pana la 4.1.0, apropo ca se vorbea pe aici ca MediaNav 1 e ULC gen 1. Mie nu mi-a detectat nici un MN1 ca fiind ULC gen1. chiar si versiunea nativa 2.0.9.

Editat de Neek
Link spre post

Exact asta am scris si eu, dar in baza aceea de date acel fisier (ULC_gen3_v4.0) nu apare. Si cred ca este destul de clar: in primul rand trebuie sa se conecteze pe CAN2, comunicarea sa fie conforma,  sa foloseasca fisierul corespunzator versiunii sale (dintr-o baza de date), apoi sa stie exact ce si cum trebuie procedat, etc.

Editat de Gil26
Link spre post

MediaNav-ul comunica NUMAI pe un CAN pe pini 6 si 14.

Daca nu are pinii inversati ca in postarea de mai sus a lui @Gil26 nu va citi nimic. Asa e cand te apuci de treaba fara sa te documentezi bine indeajuns.

Ciudat ca eu am acel ULC_gen3_v4.0 in baza de date cel putin din 2019 daca nu mai devreme..

Oricum la scanare nu il va indica exact deoarece schimbarea firmware-ului il afecteaza la scanare si il identifica ca versiune diferita de modelul bazei de date.

Editat de Neek
Link spre post

”Discutia” oricum se incheiase (bine totusi ca atunci cand a dat Hard Reset colegul nu a fost conectat pe CAN2, avand fisierul necorespunzator putea produce ceva...batai de cap). Iar referitor la un topic despre programele de diagnoza cred ca ar fi binevenit pentru multi colegi (pe alte forumuri sunt de mult timp discutii interesante pe tema aceasta), detalii au mai fost oferite si pe aici prin diferite topicuri separate.

Revenind la montarea unei camere marsarier eu am achizitionat masina cu ea montata si bine reglata\configurata\setata si nu a fost nevoie sa modific nimic (chiar daca am posibilitatea asta). Daca la inceput am considerat-o ”un moft” ulterior m-am obisnuit cu ea si o consider utila, iar pentru cei care nu o au ”efortul” si montajul cred ca  merita cu prisosinta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...