Sari la conținut

Schimbare Parbriz

Postări Recomandate

Uite ce scria @alexis:

Tocmai ce-am schimbat azi parbrizul (deh, o piatra nastrusnica). Am pus Pilkington + pastila de Megane pentru ca sa-mi pot pune oglinda electrocrom.

El avea si pe parbrizul precedent montata oglinda heliomata de Megane.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In multe alte locuri gasesti calitate la jumatate de pret fata de reprezentanta. Nu stiu daca te avantajeaza sa-l schimbi pe casco.

Din cate stiu eu la pachetul look sunt ionizate doar luneta, geamurile spate pasager si custode.

Studiaza ce inseamna Pilkington si ai sa intelegi... Modelul de parbriz facut de ei este IDENTIC cu cel de origine (cu tenta verde)

Posted Images

Intr-adevar eu mi-am montat oglinda electrocrom de Megane. Oglinda am luat-o de la dezmembrari si pastila de la o firma care monteaza parbrize. Tot ei au si lipit-o pe geam. Ca pozitionare, eu am montat pastila cu aprox. 2 cm mai jos fata de cea originala. De asemenea, am pus-o cu aprox. 1-1,5 cm mai la stanga fata de centrul parbrizului.

Sfatul meu este ca inainte de a lipi pastila, sa faceti niste probe de pozitionare a oglinzii astfel in cat sa corespunda necesitatilor voastre.

Link spre post

Tocmai mi s-a fisurat parbrizul de la o pietricica sarita de pe drum. Am vazut ca parbrizul de la duster are un burete la baza . Are cineva idee cat de greu este de montat fata de unul normal? E musai sa fie montat in service dacia ?

eu l-am schimbat la Dacia, pret 1140 lei, se fisurase sus, deasupra oglinzii. este acelasi parbriz ca la Sandero.

un salut, (inca nu stiu sa postez poze)

Link spre post

Eu, am parbrizul cu doua ciobituri. Una din Iulie 2014 si una de prin octombrie 2014. Cea din octombrie este pe partea stanga... In ultima saptamana mi-a plecat pe parbriz si e fix in dreptul ochilor. Asadar, am scris la Pilkington Automotive Romania S.A., NSG Group Flat Glass Business si am primit o oferta de 350 ron cu montaj si TVA inclus. Am programare sambata la ora 8:30 sa-l montez.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...