Sari la conținut

Schimbare Parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In multe alte locuri gasesti calitate la jumatate de pret fata de reprezentanta. Nu stiu daca te avantajeaza sa-l schimbi pe casco.

Din cate stiu eu la pachetul look sunt ionizate doar luneta, geamurile spate pasager si custode.

Studiaza ce inseamna Pilkington si ai sa intelegi... Modelul de parbriz facut de ei este IDENTIC cu cel de origine (cu tenta verde)

Posted Images

Alta chestie:pe parbriz nu este sigla dacia deci se poate cumpara orice parbriz . Intrebarea este daca sunt mai multe modele si calitati. Oare exista un parbriz de o calitate mai buna decat cel din fabrica?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci cel mai probabil nu se va rupe buretele cand scoti parbrizul vechi - asa ca il poti refolosi.

Chiar asa, ai CASCO ? NU ne-ai spus...

Interesant ce a precizat colegul referitor la fransiza. Pe de o parte inteleg... prea vin toti pentru o zgaiba mica sa schimbe tot parbrizul.

Imi aduc aminte de o firma - parca din Cluj - ce are reprezentante multe in tara - unde se schimba parbrizul cu unul de calitate f buna, la pret macar jumate cat cele de la service-urile oficiale. Iar aceasta firma da si garantie si sigur se pricep la montaj - ca doar asta fac.... Sper sa nu fie considerata reclama. Am inteles ca ar mai fi unul bun catre Filaret - ai grija, lasa masina acolo macar cateva ore, sa se intareasca substanta. Daca monteaza dupa amiaza, mai bine o lasi pana dimineata - sa nu se tensioneze de la mers cu masina.

Link spre post

Am casco fara franciza. Am primit si o oferta : 1000 ron. Din care 150 trusa de montaj ,150 manopera si restul parbriz . Nu inteleg care e faza cu trusa aia... de fiecare data se cumpara trusa?

Link spre post

Atentie CASCO ! Tocmai am patit-o. Al meu asigurator ( Allianz ) a introdus in contract ( ca asa au vrut muschii lui ) chiar si in cazul in care contractul este in varianta fara fransiza...fransiza obligatorie la elemente vitrate 200 lei. La fel 150 lei la elemente roata, anvelopa. Acuma stiu.

Ai citit cu atentie...?

Si eu am acelasi lucru si... vorbeste despre UN EVENIMENT pe an! Adica, daca am parbrizul spart de 2 ori pe an, la al doilea eveniment, fransiza este de 200 Ron

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...