Sari la conținut

Schimbare Parbriz

Postări Recomandate

" Ai citit cu atentie...?

Si eu am acelasi lucru si... vorbeste despre UN EVENIMENT pe an! Adica, daca am parbrizul spart de 2 ori pe an, la al doilea eveniment, fransiza este de 200 Ron "

Miine. Il am la birou.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In multe alte locuri gasesti calitate la jumatate de pret fata de reprezentanta. Nu stiu daca te avantajeaza sa-l schimbi pe casco.

Din cate stiu eu la pachetul look sunt ionizate doar luneta, geamurile spate pasager si custode.

Studiaza ce inseamna Pilkington si ai sa intelegi... Modelul de parbriz facut de ei este IDENTIC cu cel de origine (cu tenta verde)

Posted Images

Am aflat ca buretele acela e reper separat. Costa 8 eur fara tva si nu ar fi lipit de parbriz.

Mai bine renunti la el, la mine s-a dezlipit de la caldura cam din vara lui 2012 si de atunci arata ca naiba pus la loc.

Acum nu stiu la PH2 cum este lipit dar mai bine lipsa...

Link spre post

Cunosc produsul...

totusi ...care sunt asemanarile si diferentele intre caracteristici? dimensiunile sun la fel... :yes: dar restul?

Link spre post

Nu stiu la duster cum este dar la megane-ul 2 pe care l -am avut existau mai multe versiuni se parbriz si stiu ca am cautat putin pana l -au gasit pe cel care era pentru masina mea. Mai precis era "atermic" avand un strat care respingea cumva o parte din razele solare. Stiu ca avea un desen pe el, ca o sageata care se reflecta intr-o suprafata dreapta. M am uitat la duster si nu are desenasul respectiv, asa ca probabil nu sunt atatea variante.

Link spre post

totusi ...care sunt asemanarile si diferentele intre caracteristici? dimensiunile sun la fel... :yes: dar restul?

Parbriz pentru Duster! Cred ca nu sunt mai multe modele... Deci, nu cred ca e cazul intrebarii de dimensiuni.

Caracteristici... ti-am mai mentionat. Parbriz cu tenta verde (la fel ca cel de origine).

Da', daca te intereseaza un pret mai mic... nu trimiti un mail la ei si... aflii toate informatiile.

Uite adresa de mail a celui care mi-a raspuns la intrebare: ionut.dinca@nsg.com . Este centrul din Calea Grivitei

Link spre post

post-965-0-73151200-1428486328_thumb.jpgpost-965-0-96108900-1428486374.gif' Ai citit cu atentie...? '

Acum da. Am facut sesizare mi-au promis raspuns pe azi.

Merci, dupa parerea mea scap de fransiza extra.

Editat de ISZY56
Link spre post

De obicei producatorul parbrizului e acelasi - si DACIA cumpara parbrizul din acelasi loc de unde cumpara si alte firme....

Parca mai sunt si cativa producatori in Turcia ce fac parbize - dar sunt bune si acelea. Oricum, alea au alt brand, nu sunt Saint Gobain sau Pick.

Diferenta de pret e data doar de adaosurile in cascada din reteaua DACIA.

Stai sa vezi diferente la Range Rover .... Aceia pun 700%....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...