Sari la conținut

Schimbare Parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In multe alte locuri gasesti calitate la jumatate de pret fata de reprezentanta. Nu stiu daca te avantajeaza sa-l schimbi pe casco.

Din cate stiu eu la pachetul look sunt ionizate doar luneta, geamurile spate pasager si custode.

Studiaza ce inseamna Pilkington si ai sa intelegi... Modelul de parbriz facut de ei este IDENTIC cu cel de origine (cu tenta verde)

Posted Images

• 2 weeks later...

Am schimbat si eu parbrizul fisurat de la o piatra. Masina e in leasing, asigurata full casco la Alianz. Am sunat la telefonul dat pe site-ul web, am fost programat a doua zi ( vinerea trecuta) la constatare. Pentru asta am avut nevoie de o imputernicire care se ia de la dealerul care vinde masina. Pe imputernicire se pune stampila serviceului agreat care face schimbul de parbriz. E bine de pus inainte de mers la constatare ca sa nu faceti doua drumuri. In cazul meu, in urma sfatului dat de oameni din domeniu, am mers la reprezentanta Pilkington. Parbrizul e in mod normal pe stoc si azi ( marti – ieri a fost liber) s-a facut inlocuirea. Masina a fost lasata la 8.30 si la 13.30 era gata. Factura catre asigurator a fost de 500,14 ron.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 9 months later...

2 h a fost doar asteptarea ...

Trebuie sa schimb si eu parbrizul si oferta de la ei mi se pare foarte buna (480 lei, inclusiv montajul).

Poti sa-mi spui, te rog, daca montajul a fost ok iar parbrizul este bine pus? Avand in vedere ca, din spusele tale, parbrizul este identic cu cel original, mi-as face griji doar pentru montaj.

Multam anticipat

Link spre post

Am rezolvat-o combinat.

I-am intrebat pe cei de la dealer daca pot veni la ei cu parbriz cumparat de mine si sa-l monteze ei (asta ma ardea, montajul).

Au zis ca se poate si m-au intrebat ce producator e... le-am zis ca Pilkington si a ramas sa il cumpar si sa ma duc cu el la montaj.

Dupa 5 minute m-au sunat sa-mi spuna ca si ei au in oferta parbrize Pilkington la pretul de 400 lei (fata de 800 cat e unul original). Avand in vedere ca eu il cumparam cu 350 de la ceilalti, am zis ca-l iau de la ei.

Imi convine, platesc 650 cu montaj cu tot (fata de 1050 cat e unul original) si am si garantie.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...