Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Daca era de 70 sau peste cum e la unii, altii(cum noi putem sa bagam ~60 la rezervor de 50 si acolo poti sa bagi dupa caz pana pe la 85 :))dupa aia ne plangeam ca e prea mare si ca ne lasam un procent "palpabil" din salariu la un plin :D

Later edit: recunosc insa ca in ultimele 3 concedii(in care am parcurs in medie cate 2500-2700km/fiecare)chiar m-as fi bucurat daca puteam sa bag 70-90 litri insa nu am avut probleme din acest motiv.

Niciodata nu mi-a placut sa merg pana se aprinde becul sau sa alimentez cu cate 50 lei. Asta e piticul meu de cand am avut prima masina; daca scade indicatorul la 2 liniute si conform aproximarii CB mai am ~12-15 litri in rezervor ma indrept usor usor catre o benzinarie iar concediul acesta(Bucuresti->Serbia->Muntenegru->Croatia->Muntenegru->Bosnia->Serbia-Rosiori de Vede) ca sa fiu si mai sigur ca traversand ceva munti/dealuri pe drumuri pustii, cu 1 banda pe ambele sensuri :) nu raman cu ochii in soare am alimentat cand ramaneam cu aproximativ 20 litri in rezervor.

Editat de klaus
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

155.00 km si coafura rezista in continuare, in ciuda noroiului si drumurilor neasfaltate prin care ne-am miscat in aceste zile ploioase (o mica parte pe langa asfalt + oras). Dusterul meu se incapataneaza sa fie perfect functional fara sa arate, pana acum, nici un semn de slabiciune.

Cu rezervorul nu am gasit nici o solutie, singura care mi-a venit in minte fiind un rezervor suplimentar in locul rotii de rezerva dar nu ma incanta. Intr-adevar am alimentat si eu vreo 60 litri iar autonomia a fost pe CB de 900 km ceea ce e suficient pentru mine. Multumesc colegilor de lamurirea cu rabdarea necesara alimentarii. M-a ajutat informatia!

Pentru ca se incapataneaza sa-mi arate momentan ca a fost o achizitie foarte buna, si nu cere nimic de reparat/schimbat/reglat (in afara de discuri + placute in curand) urmeaza achizitionarea unei tavite de portbagaj in viitorul apropiat, multumesc colegilor si pentru sfaturile legate de acest subiect!

Link spre post

Am nevoie de o informatie: ma enerveaza la culme rezervorul asta de bicicleta de 40 litri, se poate face upgrade la unul de 60-70 litri? Daca stiti cumva ...

Rezervorul de 40l are, conform cu specificatiile producatorului, 55l si... conform cu realitatea, undeva intre 65-70 l. Deci, poti fi fericit ca deja i-ai facut upgrade.

Link spre post

Perfect de acord cu tine, upgrade psihologic, de la 40 litri, la 50 cat zice producatorul la 65-70(? super!).

Va multumesc de ajutorul legat de acest "upgrade" de care, va spun sincer ca sunt foarte multumit! Recunosc, eu dupa ce sarea pistolul de la prima spuma nu mai insistam de aici si cantitatea mai mica de carburant alimentata, automat si autonomie mai mica.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...