Sari la conținut

Postări Recomandate

Si eu am avut o vibratie la plecarea de pe loc sau la mersul in sarcina in jur de 2000 de ture. Dupa multe cautari am descoperit vinovatul. E vorba de grila de plastic de sub capota spre parbriz. In zona unde este capacul de la lichidul de spalat parbrizul. Acea grila are niste urechi care ar trebui sa prinda grila de tabla. Acele urechi au deschiderea de 2-3 mm iar tabla este sub 1 mm. Rezultatul o vibratie destul de tare si deranjanta care se manifesta in jur de 2000 de ture si in sarcina. Am luat cateva bucatele de furtun de retur injectoare, le-am taiat pe lungime si le-am pus pe marginea de tabla intre grila si tabla. Asa am scapat de zgomotul deranjant. Un alt obiect producator de zgomot este capacul de la a treia lampa de frana. Are un mic joc si vibreaza cand mergi pe drumuri cu asfalt mai prost. S-a rezolvat tot cu o bacatica de furtun.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Eu si statisticile mele: dupa aproximativ 2600 km rulati, vreo 70% in exterior (Oradea-Arad si retur), vreo 200 km pe drum neasfaltat mers cu 20-25 km/h, restul prin oras, am o viteza medie de 45 km/h si un consum mediu de 6.8 l (cu cauciucurile de vara, ceva Michelin-uri marimea normala).

In rest, motorina si pedala si un bec de pozitie schimbat (era ars de cand am luat masina).

Culmea desi consumul e mai mare decat ma asteptam la inceput, momentan chiar sunt multumit de masinuta.

Cu becul din portbagaj, la fel era problema si la mine ca daca inchideam usa masinii din telecomanda alarmei becul respectiv ramanea aprins fara a avea posibilitatea sa-l sting (se comporta normal daca inchideam masina din butoanele de pe cheie) asa ca am scos becul.

Link spre post
  • 4 weeks later...

Un nou update: am depasit 148.000 km, consumul mixt se incapataneaza sa fie in continuare 7.1 (+/- 0.1). In rest doar, motorina (de la Petrom) si pedala. La 150.000 km o sa urmeze un schimb de ulei + filtre si undeva mai spre vara-toamna un schimb de discuri frana fata. Ma declar multumit de "utilaj" tinand cont ca de 2-3 ori pe saptamana vede si drumuri neasfaltate.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...