Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Recunosc, masina e o masina buna, in oras - Oradea acum imi consuma pe la 8 (vreo 10 grade afara) iar pe exterior cum am scris mai sus. E oarecum ok, masina nu are nici o problema.

Care imi puteti spune ce variante de dotari are masi a la exterior? Pack look sau ne pack look sau cum i-o fi zicand.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate vad eu ai pack look: oglinzi retrovizoare exterioare, bare de pavilion longitudinale, scut de protecţie faţă/spate, protecţie praguri, toate cu aspect crom satinat, jante de aluminiu 16", geamuri uşi spate, geamuri custode şi lunetă cu tentă fumurie. In plus, ai protectiile laterale pentru usi si aripi, plus aparatori noroi fata/spate. Sa o stapanesti sanatos, arata bine.

Link spre post
  • 2 weeks later...

@laptiucu

Sa o stapaniti sanatosi. Consumul este unul normal pentru o masina la numarul acela de kilometri. Eu am una din 2010 cu 17100 km. Ce sa-ti spun? Consumul e pe undeva pe la 10,5. Motorul nici macar nu a apucat sa se "lase". Si eu o am de vreo o luna si jumatate si nu am iesit cu ea din oras, tocmai ca sa ma lamuresc care este consumul ei real. Din experienta folosirii la serviciu a Daciilor Duster din anul 2011 - cu consum determinat si de RAR - acesta s-ar situa intre valori de aproximativ 8% si 10%-10,5%. Cele fabricate in 2012 au un consum usor mai mic. Iar cele din PH2 an 2014 au consum mai mic declarat de determinarile RAR, insa kilometri pe care i-au parcurs pana acum nu ne-au putut oferi o imagine mai aproape de realitate asupra consumului, asta pentru ca le avem in parc din luna februarie.

Editat de Ucidutzu
Link spre post

Da'... cand apa e la 75 grd, termostatul e deschis?

Eu stiu ca Duster-ul are pe el termostat de 87 grd deci... e normal sa nu deschida. Dar, si datorita suprafetei de aerare dar si faptului ca Dieselul se incalzeste mai greu nu ajunge prea des la temperatura ridicata (implicit nici indicatorul nu arata 4 pavele)

4 "pavele" mi-a aratat aproape intotdeauna la exploatarea pe drumuri grele, de exemplu in traseu de offroad cu noroi. sau cand urc/cobor in sarcina in trasee virajate (la coborare folosesc in 90% din cazuri pe trasee virajate frana de motor). Cu toate ca merg frecvent in plaja de turatii 2500 - 3200 rpm - probabil boala veche ramasa de pe vremea cand conduceam diesel de 1,7 fara supraalimentare prin '99, la Duster, cu execeptia cazurilor mentionate anterior, nu am depasit 2 gradatii nici macar atunci cand am mers recent, aproape continuu 20 ore de la Bucuresti la Munchen. Consumul mediu in regim combinat este de 7.5 - 8,5l/100km si depinde de reprizele de acceleratie. Ma astept ca dupa ce "echipez "masina cu scut, troliu si alte marafeturi de offroad, consumul sa creasca. Este vorba de cresterea nr-lui de kg deplasate per CP.

Editat de mustermann
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...