Sari la conținut

Postări Recomandate

Teoretic, si la un tuning de putere consumul scade. Cel puțin, la mine asa s-a manifestat. (9.1 - 8.5) Creste cuplul din turațiile mai joase, deci se ajunge mai facil la o viteza de croaziera dorita. Asta doar in cazul in care șoferul se limitează la acea viteaza de croaziera, altfel dacă se profita de toți caii suplimentați, evident nu va scădea niciun consum :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

La mine din pacate nu a scăzut. Am ajuns la 125 de cp și chiar daca merg constant pe autostradă fara accelerari bruste consumul e la fel ca inainte daca nu chiar mai mult. La fel se întâmplă si daca merg constant cu 90 de km/h.

Link spre post

Asta nu e linistire daca e normal consumul asta. :)

Nu e la "pojnar", dar ce sa-i facem? Tragem fiare in plus dupa noi, gume mai late, aerodinamica de sapuniera, s.a.m.d. Fata de un Logan, Sandero, Golf, Passat... s.a.m.d. :)

Link spre post

Da'... cand apa e la 75 grd, termostatul e deschis?

Eu stiu ca Duster-ul are pe el termostat de 87 grd deci... e normal sa nu deschida. Dar, si datorita suprafetei de aerare dar si faptului ca Dieselul se incalzeste mai greu nu ajunge prea des la temperatura ridicata (implicit nici indicatorul nu arata 4 pavele)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...