Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

Datorita constructiei fetei de usa (partea metalica), nu e posibil sa elimini scurgerea apei in panou: apa se scurge pe cablajul de la boxa pana pe boxa si pe urma in panou. Vorbesc din experienta: am insonorizat usile de 2 ani, iar panourile le-am desfacut de cel putin 6 ori de cand am masina.

Asta dovedeste ce cazan e dusterul asta...nu este vorba de low cost aici.Este vorba de o solutie tehnica proasta. Una este sa te zgarcesti la bani si alta sa implementezi solutii proaste, fara sa te intereseze ce se intampla dupa vanzare...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

Asta dovedeste ce cazan e dusterul asta...nu este vorba de low cost aici.Este vorba de o solutie tehnica proasta. Una este sa te zgarcesti la bani si alta sa implementezi solutii proaste, fara sa te intereseze ce se intampla dupa vanzare...

Este aceasi solutie ca la logan sau alte modele pana la el. Cand unii au probleme si altii nu au inseamna ca solutia nu e neaparat proasta. Am avut probleme cu apa in masina cu un seat Toledo (care avea vestita solutie cu folie masticata pe fata de tabla), asta inseamna ca masina aia era un cazan? Sau ca masinile care folosesc acea solutie, si la care intra apa pe langa panou, sunt cazane?

Orice solutie tehnica are limitarile ei, iar constructorii in functie de mai multi factori aleg pe cele pe care sa le implementeze.

Editat de cristic1982
Link spre post

Am patit si eu la Logan acelas lucru .Dupa ce mi-a fost demontata o fata de usa intra apa cand ploua mai tare .Am rezolvat prin schimbarea masticului la respectiva fata de usa.

Dar am mai aflat de pe forum ca aproape toti cei care si-au montat folie pe geamurile din spate au gasit apa in masina .Aia cu folia au demontat fetele de usa sa puna folia dar nu au mai pus si masticul la loc asa ca ...!

Link spre post

Masticul ala de la sika nu e bun pt. ca se intareste si nu isi pastreaza elasticitatea.

Dragul meu... esti intr-o eroare totala! Sikalastomer 710 nu se intareste! Ramane maleabil si elastic 20 de ani. Este un mastic care se foloseste la rulote pentru imbinarile care necesita elasticitate si... si posibilitatea de demontare peste timp. Daca doresti, iti pot furniza, pentru studiu, cele 2kg din acest mastic date jos de mine acum, cand am procedat la remasticarea autorulotei

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...