Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ieri mi-am montat jante Rial Como 16''

Asa cum "iarna nu-i ca vara", ET<50 nu e la fel ca ET=50 Merge si cu ET 38? Da, merge. Ideea este sa-ti asumi eventualele implicatii. Care sunt implicatiile? Eh aici avem nevoie de o lista centra

Sincer efectul asta mai degraba l-am observat la jante noi (virgine) de tabla, cu prezoane fara con mobil, la prima utilizare pe masina (vorbesc de Logan, Megane 2, Duster). Au mai mers chiar si o jum

Posted Images

• 3 months later...

Va salut. Oare un set de jante de aliaj de Qashqai pe 17 ar avea ceva influente negative la Duster? Anvelopele sunt 215/60R17 si la Nissan sunt echivalentul de la 216/65R16. A incercat cineva?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu gume de 215/60 R17 vei avea diametrul rotii cu 2 mm mai mare decat stoc, din punct de vedere tehnic nu te afecteaza cu nimic. Masina va arata mai bine pe asfalt neted :), dar te va taxa pe toate celelalte suprafete (avand talonul cauciucului mai subtire). Nerecomandat pentru off-road.

Editat de timekruzer
Link spre post

Am facut astazi o proba - si asa aveam jantele in pod. Acesta este rezultatul. Din pacate pentru mine nu am decat anvelope de vara la aceasta dimensiune asa ca pana la primavara ramane cu jantele de otel stilizate ale masinii ( care NU imi plac deloc). Multumesc pentru raspunsul rapid.

Editat de dgc_1979
Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...