Sari la conținut

Postări Recomandate

Jantele celor de la Mudster deja iti scot roata mai in afara cate 10 mm pe fiecare parte (ET 40 fata de original 50). Singura problema este ca eu nu am gasit aceste jante de tabla cu ET 40 nicaieri. Am gasit undeva ET 46, care inseamna doar +8 mm la total ecartament, fara schimbare cauciuc.

Cauta jante KFZ pentru Nissan si vei gasi modele cu ET40. De ex modelul 7855.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna seara ,   Va prezint in cele ce urmeaza proiectul denumit Mudster :   - inaltare garda la sol cu 6cm - jante cu et 40 - anvelope BFG KM2 225/75R16 - power chip 143 cp - scut aluminiu de 6

Buna seara,   Multumesc tuturor pentru aprecieri si critici, atat de pe forumduster cat si de pe facebook ! Revin conform celor promise cu ultima modificare: bara spate metalica, cu carlig de remor

Salutare,  Eu am un duster de la Petrom ce a venit cu cu arcuri H&R, trei scuturi si bandouri. Ca upgrade am facut un soft la 130CP (marire cuplu de la 240Nm la 300Nm nemasurat pe dyno dar se

Posted Images

Daca ar fi sa pun un troliu, am vazut o solutie cu el undeva sub bara. Cred ca prefer metoda aia, atat estetic cat si pentru ca pare sa blocheze radiatorul mai putin.

Solutia cu el sub bara... nu e neaparat ok! Ai vazut la @fnicolau!

De ce am spus ca nu e prea ok:

1 Exista posibilitatea sa-l lovesti intr-o bordura si sa se strambe suportul (ceea ce a patit si @fnicolau)

2 In situatia in care te impotmolesti cu botul in mocirla/apa... trebuie sa "cauti" dupa carlig, priza telecomenzii, ambreiaj si asta v-a fi cam anevoios.

Cat despre protectia radiatorului... nu stiu cat este de reala. Tu ai Intercoolerul pus pe verticala! Radiatorul de racire nu incurca in nici o situatie (la noi era problema cu intercooler-ul pt ca-l avem pe orizontala jos)

Link spre post

1 Exista posibilitatea sa-l lovesti intr-o bordura si sa se strambe suportul (ceea ce a patit si @fnicolau)

Nu a fost strambat suportul, ci doar rola de ghidaj, si nu in bordura, ci a fost trasa in interior de carligul de la troliu. (iti explic eu de cand ne intalnim ;) ). Azi am indreptat-o cu o ranga in service, ca la Bran am "topait" degeaba cu Karol pe ea. :)

Link spre post

Buna seara,

Multumesc tuturor pentru aprecieri si critici, atat de pe forumduster cat si de pe facebook !

Revin conform celor promise cu ultima modificare: bara spate metalica, cu carlig de remorcare si suport pentru roata de rezerva :

post-2864-0-23624700-1397148001_thumb.jpg

post-2864-0-55442600-1397148014_thumb.jpg

post-2864-0-10081300-1397148028_thumb.jpg

Link spre post

Buna seara,

Multumesc tuturor pentru aprecieri si critici, atat de pe forumduster cat si de pe facebook !

Revin conform celor promise cu ultima modificare: bara spate metalica, cu carlig de remorcare si suport pentru roata de rezerva :

Pune o poza cu sistemul de roata deschis in care sa se vada cum se deschide hayonul.

In loc de bara propriu-zisa ati folosit ceva plasa gaurita?

Link spre post

arata binisor....

- interesanta si varianta de rabatare a rotii de rezerva

- interesanta si bara spate

Voi aveti un atelier al vostru unde lucrati modificarile acestea sau ?

Pe mine ma batea gandul sa-mi confectionez o bara fata/spate de tabla plina la baietii de la 4x4planet.ro (lucreaza cu tabla de parca ar fi plastilina - fac niste piese extraordinare - dilema era ca nu prea au timp si nici eu nu am fost foarte hotarat)

In schimb, arcurile si amortizoarele Ironman le-am montat impreuna cu Alec la baietii de la dojomotorsports.ro care au facut o treaba super si au dat curs provocarii de a gasi o solutie care sa-mi fie pe plac. Felicitari Dojo!

- m-am incapatanat sa nu tai din arcuri si am abordat modificarea amortizoarelor (prin prelungirea acestora)

- acum sunt curios sa vad cum ati facut voi

- si foarte curios cum a mers refacerea geometriei

Abia astept sa ne intalnim. Vii la ind7 ?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...