Sari la conținut

Probleme motor 1.5 Dci 110 cp - Balta de ulei sub masina

Postări Recomandate

• Răspunsuri 130
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

82 00 768 927 este codul filtrului de ulei care trebuie folosit la 1.5 dci E5 / Height : 63 mm / Ø exterior : 76 mm / 2 bar   82 00 768 913 este mai scurt si rezista la o presiune mai mica / Height

Astazi am fost la service. La ora 14.00 inca asteptau raspunsul de la Dacia cu ceea ce trebuie sa faca. Se pare ca a cedat pompa de ulei adica a bagat presiune mai mare decat de obicei si a umflat fil

La mine in carte scrie de distributie(implicit si cureaua) ca se schimba la 90.000 km sau 4 ani. Ok, hai ca in afara e intervalul mai mare dar nu cred sa fie 160.000 km totusi....

Posted Images

Tu cere raspuns in scris de la VC si in caz de ceva ai cum sa ii tragi de urechi. Nu cred ca are sens sa vinzi masina.

Am facut deja asta, astept raspunsul scris.

Crezi ca as vrea sa o vand ? Cum ziceam, mi-am dorit ani de zile masina asta. Dar am mers asta iarna pe viscol si -20 grande si vara trecuta am fost pe Strategica , am mers vreo 40 min fara semnal pe telefon pana sa intorc, daca se intampla problema in momentele alea ... ma sprijinea uzina ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu in ce an este fabricata masina ta, dar o problema similara a avut un amic luna trecuta, cu un Sandero Stepway, motor 1,5 dci, fabricata in toamna lui 2012, cand sa plece dimineata i s-a spart pompa de ulei, a urmat balta de ulei sub masina, tractata la un service autorizat Dacia, experiza tehnica si dupa vreo 2 saptamani i-au schimbat motorul. Masina avea in jur de 35000 km. Probabil este un simptom comun mai multor modele Dacia echipate cu motorul diesel de 1,5 fabricate undeva in 2012.

Editat de alcris01
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...