Sari la conținut

Hotie la drumul mare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

incerc sa explic in doua cuvinte cum e cu supply chain in automotive. (NB nu fac apologia unui producator - fiecare isi decide politica si strategia cum crede) Piesele OEM au un adaos comercial mic (

@georgechinezu nu s-a plans de faptul ca i s-a stricat masina ci de pretul nesimtit al pieselor de schimb.   Chiar daca banuiesc ca la toate marcile costul pieselor de schimb este putin exagerat cre

Nu am fost la dealer ci am primit oferta de la un magazin de piese de unde am mai cumparat piese de dacia oem la juma de pret fata de oferta dealerului.   Nu am vrut sa vopsesc piesele respective de

Salut!

Stie cineva daca in Romania exista catalogul de accesorii pentru duster ph2? Am cautat de am ametit pe toate site-urile dealerilor ai nu am gasit absolut nimic. Am vazut de exemplu in Cehia ca au catalogul pe siteuri. Acolo l-am putut downloda si analiza.

Am sunat chiar la un dealer din bucuresti care habar nu avea de catalog ( nu stia nici ca ar exista prezoane antifurt....)

Am vazut intr-un post anterior ca cineva spunea de decoratiunile pentru proiectoare. La cehi sunt in jur de 35€, la fel si niste protectii de praguri ( cele care se lipesc).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Revenind la topic, nu stiu de ce va mirati de aceste preturi... Eu cand mi-am luat Dusterul negru si aveam nevoie de prostia aia din portbagaj, nici nu stiu cum se cheama, chestia aia sa nu vada cei din exterior ce ai in portbagaj, e bucata aia de ... material costa undeva in jur de 500 lei !!!! Macar pragurile sunt din plastic si mai sunt si vopsite :))))

Link spre post
  • 2 weeks later...

6 luni de zile am tot cautat "prostia aia" pe net si prin targul Vitan! Se numeste rulou portbagaj si nu are nimeni daca intrebi. Nici de la alta masina nu se potriveste... Dezamagit si infrigurat, prin decembrie, dadeam sa ies sambata seara din targ si l-am intrebat pe ultimul vanzator (cu marfa intinsa pe jos) de rulou masii... Da sefu', un milion jumate, saptamana viitoare! Cate vreti? Ce mai vreti pentru Duster? N-am negociat, i-am spus sa-mi aduca unul si acum am si eu capac la portbagaj!

Explicatia e simpla: doar 6% din productia de Dustere s-a vandut in Romania, ruloul portbagajului nu prea se strica daca esti atent cu el, nimeni nu ar bloca banii in piese, repere care nu sunt cerute. Mie imi mai lipseste chederul, garnitura din partea de jos a usii soferului. Nu-mi pun speranta c-o voi gasi vreodata. Poate pe la dezmembrari.

P.S. Adusese doua rulouri!!!

Link spre post

Si uite ca totusi blocheaza banii in lucruri mai putin cerute. Ma gandesc ca omul nu le-a fabricat acasa, deci exista. Si daca le-a vandut la pretul asta inseamna ca se poate. Diferenta pana la 500 de lei cat face la reprezentanta este hotia de care spuneam.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...