Sari la conținut

Hotie la drumul mare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

incerc sa explic in doua cuvinte cum e cu supply chain in automotive. (NB nu fac apologia unui producator - fiecare isi decide politica si strategia cum crede) Piesele OEM au un adaos comercial mic (

@georgechinezu nu s-a plans de faptul ca i s-a stricat masina ci de pretul nesimtit al pieselor de schimb.   Chiar daca banuiesc ca la toate marcile costul pieselor de schimb este putin exagerat cre

Nu am fost la dealer ci am primit oferta de la un magazin de piese de unde am mai cumparat piese de dacia oem la juma de pret fata de oferta dealerului.   Nu am vrut sa vopsesc piesele respective de

Din pacate la Duster nu am niste cifre concrete, dar pot sa iti spun la lodggy. Preturile la aproape toate componentele luate in sistem intern (era masina de reprezentanta dacia) ajungea la 140.000 RON in conditia in care masina costa undeva pe la 50.000 RON. Masina fusese dauna totala si se incerca reparatia ei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca idee de studiu pentru cei cu răbdare şi acces la datele de rigoare:

Cât ar fi preţul total al reperelor din care este alcătuit un Duster?

Doar reperele, fără manoperă de montaj…căci am o bănuială că suma este mai mare decât preţul de achiziţie al unuia nou…

Iti dau un exemplu: aer conditionat vandut pe masina din fabrica: aplroape 800 de euro; aer conditionat cumparat de piese din reprezentanta: 2500 de euro. Deci de 3 ori mai scump.

Link spre post

De ce crezi ca Dacia nu face nimic altceva decat sa tina piese pe rafturi?

Cred ca subiectul asta are ramasite din stamosi printre ideile noastre! Dacia nu mai are depozite! Asta este si un motiv pt care nu se gasesc prea multe piese pe stock.

Mai exista cineva care mai tine stocuri? Nu cred, ar muri imediat!

Da, eu cred ca exista stocuri de piese. Nu le-am vazut depozitele dar ma gandesc ca daca magyari comanda carpa de portbagaj cu livrare la doua zile dacia nu lansa comanda de fabricatie ci o trimitea dintr-un stoc.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...