Sari la conținut

Hotie la drumul mare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

incerc sa explic in doua cuvinte cum e cu supply chain in automotive. (NB nu fac apologia unui producator - fiecare isi decide politica si strategia cum crede) Piesele OEM au un adaos comercial mic (

@georgechinezu nu s-a plans de faptul ca i s-a stricat masina ci de pretul nesimtit al pieselor de schimb.   Chiar daca banuiesc ca la toate marcile costul pieselor de schimb este putin exagerat cre

Nu am fost la dealer ci am primit oferta de la un magazin de piese de unde am mai cumparat piese de dacia oem la juma de pret fata de oferta dealerului.   Nu am vrut sa vopsesc piesele respective de

Hai, serios...

Sau faci misto... sa stii ca unii colegi pe-aici chiar sunt indignati de preturi, nu le arde de glume...

Foarte serios, o sa postez factura cand vin (nu le aveau pe stoc). Astea sunt preturile, ne conformam.

Si pretul este pe bucata nu pe set

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Foarte serios, o sa postez factura cand vin (nu le aveau pe stoc). Astea sunt preturile, ne conformam.

Si pretul este pe bucata nu pe set

Adica 1200 RON setul??? Imi pare rau dar nu pot sa cred asa ceva... si 120 RON mi s-ar parea aberant.

Link spre post

Adica 1200 RON setul??? Imi pare rau dar nu pot sa cred asa ceva... si 120 RON mi s-ar parea aberant.

Hai ca la 120 mai merge - in sensul ca nu m-as mira.

Totusi cred ca @Zaco a tastat cu un 0 mai mult decat vroia :)

Dar daca nu atunci sa-l avertizam repede pe colegul nostru @Dacian sa aiba un pahar cu apa pregatit inainte sa citeasca ultimele postari :D

Link spre post

Dar, pentru a nu speria toti utilizatorii de Duster care merg cu masinile pe diverse drumuri Off, ai putea sa fii mai concret cu ce fel de iesiri ai facut si ce fel de abordari ale Off Road-ului ai aplicat tu. Asta pentru cei care nu l-au cunoscut pe @georgechinezu

Cu astfel de explicatii s-ar intelege de ce ai schimbat si volanta (pe langa un disc care-ar fi costat 2000 ron) sau crucea cardanica.

Caci la capitolul Radiator de clima.... tu n-ai fost ascultator sa rezolvi o problema simpla. Pentru cei care vor sa-si asigure radiatorul, exista Topicul legat de Partea inferioara a radiatorului expusa la impact

Nu de alta dar nimeni n-ar vrea sa se creeze o panica vis-a-vis de ceea ce se-ntampla cu acesta masina.

Daniel indiferent de ce am facut eu cu dusteru, poate altii il ia special de tinut langa cabana la munte si poate face offroad zi de zi , sau poate altu intra cu dusteru in colegu din fata sau in pom , sau poate pur si simplu a picat piesa nu tre sa cautam motive, astea sunt preturile si politica de rahat a celor de la renault.

Ca eu am dat mai tare cu masina sau ca altu a dat mai usor mai devreme sau mai tarziu tot ajungi la piesa aia . Nu sperii pe nimeni dar va asigur ca aftermarket nu se vor gasi piese pt ca renault isi ia si masuri de siguranta anti copiere asa ca asta-i realitatea.

Si eu m-am batut cu pumnu in piept ca Dusteru e cel mai tare din parcare da ok este o masina foarte buna a fost maxim multumit de el pot spune ca inca mi-e dor de el dar cand vine vorba de piese de schimb si stii ca trebuie sa stangi 6700 de lei pt un ambreiaj si o volanta ( a fost un simplu exemplu si nu sunt singuru caruia poate sa ii pice aceste piese ), in conditiile in care nu stiu cati dintre dusteristi ii da mana asa usor sa arunce 6700 de lei. Ai fost cu mine cand am luat factura deci nu mint cu absolut nici un pret.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...