Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Nu sunt astea problemele,Faptul ca ai caldura in masina este suficient sa circuli fara sa te intrebi daca sunt 2 sau 4 pavele pe TdB .Eu sunt curios cand vor aparea adevaratele temperaturi cu minus si iar se va naste un 'nou" topic cu martori ABS/ESP aprinsi in tp-ul rulajului...Toate vechi si totusi noi.

D-le Admin nu se poate sa redirectionam aceste topicuri "noi" catre deja cele vechi cu probleme discutate si para discutate,anul trecut,acum 2 ierni etc? Ca sa ajutam baietii sa gasesca mai facil informatia de care au nevoie si sa nu mai piarda tp-ul pe la service... :baby:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Nu sunt astea problemele,Faptul ca ai caldura in masina este suficient sa circuli fara sa te intrebi daca sunt 2 sau 4 pavele pe TdB .Eu sunt curios cand vor aparea adevaratele temperaturi cu minus si iar se va naste un 'nou" topic cu martori ABS/ESP aprinsi in tp-ul rulajului...Toate vechi si totusi noi.

D-le Admin nu se poate sa redirectionam aceste topicuri "noi" catre deja cele vechi cu probleme discutate si para discutate,anul trecut,acum 2 ierni etc? Ca sa ajutam baietii sa gasesca mai facil informatia de care au nevoie si sa nu mai piarda tp-ul pe la service... :baby:

ok.sa stii ca la masina marca premium se aprindea martorul luminos al lichidului de racire.adevarat ca de la -18 grade.dar se aprindea.la service au spus ca e acea sonda din vas ,care din cauza frigului....blabla.sunt convins ca daca o schimbam tot la fel facea si aia noua.om vedea ce si cum.

Link spre post

Asa e la faza cu liniile de la temperatura apei , am mers .... mult si bine si tot 2 linii , mi-au aparut parca 4 la un mom dat dar putin si am mai vazut la logan faza cu liniile ca nu se ridica , probabil era nevoie de un radiator ceva mai bun ...

Link spre post

pai e bine 2 pavele...Problema este insa ca iarna pe temperaturi de -10 sau -20,ca sa ajungi la aceste 2 pavele iti trebuie foarte mult timp - asta insemnand frig in masina si consum mare de combustibil.Eu am acoperit grila de sus si de jos a radiatorului - rezultatul este urmatorul:

1.cateodata ajung la 4 pavele

2.am caldura buna in masina

3.consumul a scazut

4.motorul se raceste mai greu

Link spre post

La diesel apar probleme cu caldura cand mergi subturat, acest regim de exploatare este gresit si foarte daunator motorului, dieselul se tine in minim 2500 ture optim 2800-3000 rpm. deci nu mai mergeti cu motoarele la relanti si nu o sa mai stricati injectoare, valve de egr, catalizatoare, turbine etc. Lasati motorul 1 minut la relanti inainte de oprirea lui, aceata operatie este obligatorie la diesel altfel prapadesti turbina foarte repede. Obturarea grilei radiatorului duce la o incalzire mai rapida dimineata si la o temperatura mai ridicata a motorului in exploatare iarna si ajuta doar pe cei care se taraie cu 1300 de ture.

Link spre post

La diesel apar probleme cu caldura cand mergi subturat, acest regim de exploatare este gresit si foarte daunator motorului, dieselul se tine in minim 2500 ture optim 2800-3000 rpm. deci nu mai mergeti cu motoarele la relanti si nu o sa mai stricati injectoare, valve de egr, catalizatoare, turbine etc. Lasati motorul 1 minut la relanti inainte de oprirea lui, aceata operatie este obligatorie la diesel altfel prapadesti turbina foarte repede. Obturarea grilei radiatorului duce la o incalzire mai rapida dimineata si la o temperatura mai ridicata a motorului in exploatare iarna si ajuta doar pe cei care se taraie cu 1300 de ture.

Si la cat schimbi vitezele? la 3500-4000? Pai nici benzinarul nu-l tineam asa.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...