Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

la sarcina in panta foarte inclinata daca nu folosesti scripetele se poate rupe cablul. mie mi s-a intamplat acest lucru!

Inseamna ca specificatiile nu sunt bune. Ar trebui sa precizeze forta maxima suportata sau masa maxima la ridicare pe verticala. Fortele se masoara in N nu kg! :-)

3600kg pot fi trase in infinit moduri. E clar ca daca masina e blocata undeva in noroi adanc sau intre bolovani mari sa o tragi afara e nevioe de o forta mult ma mare decat pe teren plat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

As dori si eu sa achizitionez un bullbar, gen elementul din catalogul de mai sus - ref ECMED272 protectie inox - , este omologata in comunitatea europena, . Acum din cate stiu eu in uniunea europeana nu ai voie sa montezi asa ceva, cu atat mai putin sa omologheze bullbar-ul.

Care de fapt este realitatea legislativa la noi ? Nu am nici un chef sa ma opreasca nea Garcea ca are cota la buget, si nu ii place cum luceste inoxul.

Ps: in catalogul de accesorii dacia nu exista bullbar, doar o bara de protectie.

Link spre post
  • 4 months later...

Salut Dusteristi!

Am si eu o mica problema. "Am reusit" sa-mi jumulesc antena radio. Cred ca am agatat-o prin niste coclauri pe unde am fost in concediu. Pe unde as putea gasi ceva? Pot sa montez alt tip? Eventual una mai mica? Multumesc!

Link spre post

Uita-te te rog la pozele atasate. a 2-a si a 5-a, daca e intact suportul, poti sa iei una mai scurta, personal am gasit-o la Lidl in Germania, cred ca am dat 6-7 euro pe ea. Daca ai jumulit si suportul, tre' sa-ti iei altul. Pana gasesti o antena mai scurta, o poti taia pe cea originala. Vad ca esti din Braila, ori iei de-acolo, daca se gasesc, ori iei din targul Vitan cand ajungi prin Buc. Eu am rupt suportul la Logan intr-o creanga cand am dat inapoi (aveam antena stock).

http://forumduster.r...riz/page__st__6

Link spre post

Uita-te te rog la pozele atasate. a 2-a si a 5-a, daca e intact suportul, poti sa iei una mai scurta, personal am gasit-o la Lidl in Germania, cred ca am dat 6-7 euro pe ea. Daca ai jumulit si suportul, tre' sa-ti iei altul. Pana gasesti o antena mai scurta, o poti taia pe cea originala. Vad ca esti din Braila, ori iei de-acolo, daca se gasesc, ori iei din targul Vitan cand ajungi prin Buc. Eu am rupt suportul la Logan intr-o creanga cand am dat inapoi (aveam antena stock).

http://forumduster.r...riz/page__st__6

Suportul e intact, asa ca o sa incerc sa gasesc ceva de dimensiuni mai mici.

Multumesc!

Link spre post
  • 2 weeks later...

Caut un compresor automat pentru masina caruia sa ii dau presiunea dorita si el sa umfle/desumfle automat.

Am folosit asa ceva intr-o benzinarie dar nu m-am uitat la marca. :!:

Are cineva idee de vreun producator ca eu n-am gasit.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...