Sari la conținut

Postări Recomandate

Dragi Dusteristi,

 

deschid acest topic (copiez ideea de la un forum al rulotistilor) pentru a impartasi unii cu alti diverse idei de accesorii, scule, gadget-uri, brizz brizz-uri care pot fi utilizate direct pentru Duster sau in general pentru un autoturism sau pentru o activitate outdoor.

 

de exemplu, eu va recomand cu multa caldura redresorul auto de la Lidl care e acum disponibil la pretul de 79 lei si care e inteligent (are un microchip care identifica gradul de incarcare al bateriei, se opreste din incarcare cand bateria e full, o mentine incarcata printr-un program care simuleaza mici consumuri, etc) si poate fi utilizat pentru diverse tipuri si amperaje de baterii.

eu il folosesc cu succes atat la incarcarea bateriei rulotei mele cat si la reancarcarea bateriei auto iarna daca masina sta prea mult "pe dreapta".

oferta e valabila incepand din 14 oct.

 

Un alt gadget pe care vi-l recomand, din experienta mea, e un Robot auto http://www.oderom.ro/produse.php?cat=AUTO

te ajuta, pe langa pornirea auto, cu lanterna, compresor portabil (nu trebuie sa te legi la priza auto), invertor la 220 v, priza auto de 12 v. se poate incarca atat la 220 v cat si la priza auto cand esti in mers. are acumulator cu gel care si astfel poate fi "uitat" la incarcare ca nu e nici o problema.

 

al treilea produs pe care vi-l recomand cu caldura (in special cu utilizare pe teren accidentat) e cricul auto pneumatic: http://daa.ro/cric-pneumatic-3-t-828852--p945601.html care se umfla in cateva secunde la teava de esapament!

  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Redresorul e asta din atasament, presupun. Il mai au (inca) la Lidl in Germania la pretul de 18 euro (acelasi pret).

E bun, l-am testat azi pe fosta baterie de pe Duster (stock), ultima oara am pus-o pe redresor acum vreo 3 luni si a incarcat-o cam in 3 ore.

post-1243-0-64536600-1382132153_thumb.jpg

post-1243-0-68002000-1382132441_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Are cineva xenoane pe duster? Legale, ma refer, cu lupa, nu doar asa ca a schimbat becul. Stie cineva cat ar costa, si daca se poate "suda" lupa pe far, ca din cate am auzit, se poate(dar nu am foarte mare incredere in sursa mea).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am văzut în trafic un duster cu lupe. Cică era luat sistem de la un BMW. Deci practic merge depinde cine îți face modificatea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

se poate face ,se dezlipeste farul se monteaza lupa cu xenonul si se lipeste .daca se arde xenonul iar se dezlipeste este cineva pe loganclub

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×