Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

@ capone Asta e parerea ta...Ti-as pune un link sa dai si tu o geana...,dar nu am voie! ;)

Editat de TheVolverine
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la condusul cu volan pe dreapta ,am condus cateva luni masini inchiriate ,cu volan pe dreapta in Cipru.Pot sa spun sincer ca japonezele sunt o mare dezamagire mai ales cu transmisie automata.De fiecare data cand ma prezentam ,la sosirea din Romania ,sa ridic masina ma rugam sa nu gasesc o masina japoneza dar aproape toti se fereau de ele.

In ce priveste motoarele cred ca totusi italienii au cel mai putin poluant motor diesel ,motorul cu tehnologie multijet.Am mers cu noul Doblo cu motor 1,6 multijet si pot sa zic ca e un motor foarte bun in raportul cai putere,cilindree.130 CP la 1,6.Sincer sa fiu ma intrebam chiar de ce nu se poate pune pe Duster si un astfel de motor?

Trendul fabricantilor de masini este de reducere a emisiilor de noxe prin echiparea masinilor cu motoare de capacitate cilindrica mai mica.Sa nu uitam ca motorul de 1,5 110 CP e folosit si de Mercedes.

Editat de CristianDuster
Link spre post

...Pot sa spun sincer ca japonezele sunt o mare dezamagire...

In ce priveste motoarele cred ca totusi italienii au cel mai putin poluant motor diesel ,motorul cu tehnologie multijet...

Generalizari (probabil pe baza unei experiente neplacute) + speculatii (daca nu cumva umbli cu analizor de gaze dupa tine).

Se poate muta la "clisee si prejudecati" :)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...