Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu vara asta am ales Complex Steaua de Mare din Eforie Nord. Cauta pe Google si pe youtube.

Au si grădiniță cu loc de joaca si diverse activitati pentru copii. Acum depindr sixce varsta au copiii :)

Sfat: este cam departe de centru sau de alte restaurante, deci e indicat all inclusive.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Ce sanse sunt sa gasesc in viitor un client pentru un Duster Acces 4x2, in stare foarte buna si cu kilometrii putini? Am sanse sa obtin un pret cat de cat bun sau lipsa

AC-ului si a altor optionale il va face greu de vandut si o sa ajung sa-l dau cu un pret foarte mic. Daca incerc buy-back o sa fiu penalizat rau la pret din cauza ca este "chel"?

Pun aceste intrebari din postura unui posibil viitor posesor de Duster nou (benzina si 4x2), pe care intentionez sa-l tin in jur de 5 ani. Ma gandesc sa cumpar unul in echipare standard deoarece nu ma intereseaza confortul.

Link spre post

Cam orice se poate monta aftermarket, in afara de AC si 4x4 (evident), eu unul am avut un MCV fara AC si l-am vandut fara mari probleme.

Totusi, AC-ul pt mine este esential la o masina, din pacate la Duster asta inseamna o versiunea superioara de echipare (Laureate parca), deci decizia este numai a ta.

Parerea mea, mai bine cumperi unul second echipat bine decat unul nou si chel, mai bine zis fara AC., poate chiar 4x4. Diferenta din ce vad este de 2400 EUR intre a avea AC sau nu.

Link spre post

@abc: eu nu as mai lua masina fara AC, oricat de buna mi s-ar parea oferta. De banii aia mai bine ia MCV sau Sandero stepway echipat decent.

Daca nu intentionezi sa iei cu programul rabla, verifica si preturile din Ungaria, deoarece acolo au altfel modelele, si e posibil sa gasesti AC si la versiuni mai ieftine.

• Like 2
Link spre post

In discutiile mele cu cei din Spania (posesori de Duster) mi s-a spus ca sunt facute rechemari si mi s-a dat linkul. Daca ei au mintit imi asum culpa neverificarii informatiei si consecintele ei.

Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...