Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma scuzati daca nu am vocabularul dumneavoastra dar poate cand alti copii erau la scoala si faceau meditatii alti copii trebuiau sa munceasca, si nu-mi pare rau deloc eu mi-am luat prima masina la 20 de ani singur nu mi-a dat-o mama cu tata ce ai sa faci tu toata viata ta eu am facut deja asa ca am incheiat discutia.

Editat de Duster2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

@sorin878 , ce-i aia ph2 si sh ? :-) nu vreau sa par ignorant dar am mare nevoie de lamururi suplimentare :-)).

By tha way, am un duster din 2010, 1.5 dci. Habar nu am daca o fi sh, ph2 si daca o fi bine ce am.

Multzam in avans pt lamuriri :-)

Link spre post

Ti-am dat un mesaj si in partea cealalta ;)

Asa se intampla cand motorul e rece (check this out de exemplu:

)

Bineinteles, lasam la o parte faptul ca acolo era FRIG insa chiar si vara de dimineata in primele minute motorul prezinta un rontait metalic incepand de la aproximativ 2200-2300 rpm motiv pentru care e bine sa schimbam vitezele la turatii mai joase pana se (mai) incalzeste.

Edit: posibil sa inceapa de mai jos rontaitul metalic :) stiu ca atunci cand e rece eu schimb la putin peste 2000 rpm

Editat de klaus
Link spre post

Multumesc tuturor pt raspunsuri. Sunteti de toata nadejdea.

Probabil din prea multa grija , am impresia ca al meu suna cand e rece deja de pe la 1500 rpm. N as vrea sa conduc insa cu ochii pe turometru, cred ca e mai indicat sa privesc in fata :-)

Oricum, marti am programare la reprezentanta si nu ies de acolo pana ce nu raspund mecanicii argumentat la pomelnicul meunde intrebari. Probabil nu le voi fi prea simpatic ca merg cu lista clara de intrebari, dar nu o sa aiba ce face, nu ma pot arunca in strada ca e mare masina :-)).

Va tin la curent cu ce mi se spune, poate voi fi de folos cu ceva noutati. Desi, vad ca sunt sunt experti printre voi destui. In cazul asta va voi intari cunostintele.

Bafta !

Cristi

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...