Sari la conținut

Postări Recomandate

Idem evidenta trecerii pe sub camerele fixe pentru controlul platii ROVIGNETEI...citeodata da, citeotada nu. Huston we have a problem!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Politia romana e varza la partea de IT.Daca as fii un IT-st bun de ce as sta la lucrez pe salariu de bugetar cand pot sa lucrez la o multinationala pe salariu dublu?

Link spre post

Nu e chiar varza ca altfel nu s-ar ridica pc-uri de la hackeri si iubitori de bancomate.

Undeva sunt probleme de sistem, cred eu, in sensul ca decidentii inca ( deja ) ( niciodata ) nu intelege utilitatea unui sistem unitar de date care sa serveasca orice evidenta.

Mai este experienta prelucrarilor in loturi, greoaie din sistemele anilor 70-80 si bineinteles, lipsa in viziune a noutatilor si posibilitatilor IT care se nasc in timp ce eu butonez acum.

Sa nu uitam bazele structurii si functionarii de tip ' militar ', poate si asta e de vina...cum sa bata informatia gradu'?

Dar, io am fost deja legitimat de agent cu terminal inteligent pe autostrada Gilau Turda, a verificat valabilitatea inmatricularii ( numar + serii ) si a asigurarii. Probabil erau doar niste teste. Asa ca rabdare si tutun + ' diferenta lui Brucan ' ....

• Like 1
Link spre post

Politia romana e varza la partea de IT.Daca as fii un IT-st bun de ce as sta la lucrez pe salariu de bugetar cand pot sa lucrez la o multinationala pe salariu dublu?

Cine te opreste? In alta ordine de idei, controlul rovignetei este atributul celor de la CNADNR nu al politiei.

• Like 1
Link spre post

Na vezi aici este ascunsa analiza sistemelor de baze de date unice. CNAetc identifica masina pe baza numarului de inmatriculare al carei evidenta este tinuta de politia circulatie care pentru identificarea posesorului care trebuie ciomagit apeleaza ( poate ) la bazele de date ale evidentei populatiei care pentru ciomagire retrimite la ...care retrimite la CCNAetc pentru emiterea amenzii...mai trist e cind una din aceste baze de date nu este tinuta pe baza de cod numeric personal sau Vasilica este scris Wasilica

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...