Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

La mare majoritate a masinilor Toyota rechemate in service, proprietarii nici macar nu stiau ca au o problema. Toyota a luat masuri generale pentru probleme izolate.

Oricum, cum zicea si timekruzer, buba mea ma doare cel mai tare. Astept sa vina rezolvarea de la Dacia si sper sa fie finala.

Tine de sistemul de asigurare a calitatii. Kaizen, Six sigma etc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Pai daca era vopsit corect din start, nu mai trebuia sa inventezi inventii si inovatii cu guta de peste, agrafe si elastice, ca nu suntem McGyver.

@SANDOKAN Daca recitesti postul meu, ai sa vezi ca acolo scrie "Plasticul are alta pregatire si alt tratament post-vopsire decat tabla, dar volumul de munca e acelasi."

Atata lucru stiu si eu ca nu dai cu sprit chit pe plastic :)

Intrebare: Ce se intampla daca dai cu Sprit Chit pe plastic?

Eu am dat cu sprit chit pe capacele de la oglinzi dupa care le-am vopsit si lacuit si... nu s-a intamplat absolut nimic din 2010 si pana acum.

Link spre post

Intrebare: Ce se intampla daca dai cu Sprit Chit pe plastic?

Eu am dat cu sprit chit pe capacele de la oglinzi dupa care le-am vopsit si lacuit si... nu s-a intamplat absolut nimic din 2010 si pana acum.

Nu am zis ca nu e bine sa dai, ci ca nu trebuie neaparat sa dai.

Se smirgheluieste cu 1000 foarte fin, apoi se sterge bine cu putin diluant sa nu ai urme de grasime. Daca placticul este putin poros, nu e ca ebonita, face priza bine vopseaua.

Asa a facut un prieten la barile de la un logan alb, care nu erau in culoarea caroseriei, si dupa cam 4 ani tot albe sunt.

Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk

Link spre post

Nu vreau sa generalizez, dar foarte multi soferi care conduc pe strazile din Romania, sunt PERICOL PUBLIC pentru pietoni sau/si eventual alti participanti la trafic. Bunul simt si respectul fata de ceilalti nu exista cu desavarsire. Daca politele RCA ar fi scumpe ca in tarile vestice, sa platesti minimul 50 euro lunar pentru cea mai mica categorie de masina, soferii probabil ar fi mai cumpatati. Pedepsele daca ar fi puse in aplicare nu pe baza de cumetrii/nasi si alte relatii neoficiale, ar face lumea mai responsabila la volan. Sunt extrem de multe de spus dar nu e momentul si cum spuneam nu vreau sa generalizez caci am vazut si soferi foarte politicosi.

Subscriu si eu la ceea ce spui tu... si ma deranjeaza foarte tare si asta cu micsorarea primelor pentru soferii sub 30 de ani. Pan' la urma daca ai 18 si experienta in ale soferiei deloc... tot sub 30 esti si... un risc mai mare pentru asiguratori/alti participanti la trafic

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...