Sari la conținut

Postări Recomandate

Bine, fie, Dusterul consuma cel mai putin, sunteti multumiti? (am luat in calcul si pretul reviziilor)

Edit: pana la urma Dusterul e o masina scumpa, care consuma mult, cu revizii scumpe si preturi la piese si accesorii pe masura.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Bine, fie, Dusterul consuma cel mai putin, sunteti multumiti? (am luat in calcul si pretul reviziilor)

Costul pe km nu inseamna consumul!

Pretul de achizitie al unei masini nu e inclus?

Pretul mentenantei in, za zicem, 200.000 km (durata de viata) nu-l pui la socoteala?

Faci raportul si la cat costa o revizie in comparatie cu cati km faci pe an cu fiecare masina?

Faci aproximarea la ceea ce cari cu o masina si ce cari cu cealalta (influenteaza consumurile).

Edit: pana la urma Dusterul e o masina scumpa, care consuma mult, cu revizii scumpe si preturi la piese si accesorii pe masura.

Sa vezi cum e peugeotul cand incepe sa cada!

Link spre post

Costul pe km nu inseamna consumul!

Pretul de achizitie al unei masini nu e inclus?

Pretul mentenantei in, za zicem, 200.000 km (durata de viata) nu-l pui la socoteala?

Faci raportul si la cat costa o revizie in comparatie cu cati km faci pe an cu fiecare masina?

Faci aproximarea la ceea ce cari cu o masina si ce cari cu cealalta (influenteaza consumurile).

Ma faci sa rad, vrei sa spui ca un Peugeot 107 e mai scump ca Dusterul? Un 107 facelift full este mai ieftin decat cel mai chel Duster. Vrei sa spui ca reviziile si piesele sunt ieftine la Duster? Iar despre partea cu caratul, car mai mult doar in concediu cu Dusterul. Iar la impozit, RCA sau CASCO ce iti iese mai mult, Dusterul scump cu motor de 1.5-1.6 sau celalalt mai ieftin si cu motor de 1 litru?

Link spre post

Ceea ce se vede este un TCO (un cost total de utilizare al subiectului), cu bune și rele (preț de achiziție, de posesie, de utilizare, de mentenanță, etc.), pe o perioadă dată (de obicei durata de viață a produsului).

Link spre post

Recunosc ca nu ma asteptam sa fie asa ieftin 107-le, dar mi se pare nedreapta comparatia cu Dusterul, pt. ca Dusterul nu este achizitionat pentru criteriile pt. care este cumparat 107-le, adica sa fie mic, sa consume putin, sa aiba asigurare cat mai mica, etc.

Link spre post

Ma faci sa rad, vrei sa spui ca un Peugeot 107 e mai scump ca Dusterul? Un 107 facelift full este mai ieftin decat cel mai chel Duster. Vrei sa spui ca reviziile si piesele sunt ieftine la Duster? Iar despre partea cu caratul, car mai mult doar in concediu cu Dusterul. Iar la impozit, RCA sau CASCO ce iti iese mai mult, Dusterul scump cu motor de 1.5-1.6 sau celalalt mai ieftin si cu motor de 1 litru?

Nu tati, dar iti spun clar ca dua o perioada de 2 ani de utilizare in mod normal a unei masini, Peugeotului i se reduce costul de vanzare la 40% din pretul de achizitie pe cand la Duster e undeva la 65-70%.

Costul unui km pentru o masina NU este numai costul de carburant si revizie. Tu poti sa razi cat vrei...

Link spre post

Recunosc ca nu ma asteptam sa fie asa ieftin 107-le, dar mi se pare nedreapta comparatia cu Dusterul, pt. ca Dusterul nu este achizitionat pentru criteriile pt. care este cumparat 107-le, adica sa fie mic, sa consume putin, sa aiba asigurare cat mai mica, etc.

Nu am comparat eu castraveti cu pepeni, altii au muscat ceea ce au scris niste ziaristi francezi, au inhatat-o din zbor cu eleganta.

Link spre post

Acum degeaba ne mai inflamam. Ca oricat de bine sau de rau iese dusterul in clasamente noi deja am dat banii pe el si ne place sau nu ne place ceea ce avem. Pana la urma topurile astea nu fac decat sa mai zgandare cate un orgoliu de genul: "vezi, am zis eu ca-i cea mai buna..."

Personal cred ca dusterul poate sa iasa ieftin la intretinere daca, Doamne fereste, nu iti pierzi ornamentele de pe praguri sau sa ti se rupa carpa de pe portbagaj sau poate minunatia aia de polistiren de la roata de rezerva. Aici preturile iti cam taie rasuflarea.

Eu am pus benzina Rompetrol 99 (sau 98 nu mai stiu) si am fost foarte foarte multumit de cum mergea motorul. Parca si consumul s-a micsorat. Dar dupa ce am consumat jumatate de rezervor am sesizat ca masina merge tot ca inainte si consumul si-a revenit. 12,1 in oras.

Rezervorul urmator va fi Efix 95.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...