Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare. Revin cu un consum asa, mai de ,,iarna blanda''. Deci:

Perioada 14 - 18 dec - 13 ianuarie. Cu benzina am parcurs 477 km si am alimentat 16.12 litri. Consum 3.4 l/ 100. Cam in aceeasi perioada am parcurs 407 km cu 38.07 litri gaz. Consum 9.35 l/100. La pretul de 5.72 l benzina si 2.89 l gpl rezulta un pret total de 19.4 + 27 = 46.4 lei/100km. Sensibil mai mare decat vara. Am facut doar drumuri scurte, 3 pana la 7 km prin oras. Sa aveti drumuri bune.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Postasem pe pagina trecuta media de 10.9 pe ultimii 200 km(erau defapt 220 :) ) in Bucuresti, marea lor majoritate pe drumuri scurte. Astazi am fost nevoit sa ajung din Dr Taberei in Pantelimon(Delfinului) si inapoi si chiar daca a fost aglomerat atat la dus cat si la intors cand am ajuns inapoi acasa am ramas placut surprins sa vad ca media de consum scazuse la 10.8 (nesemnificativ dar daca as merge probabil mai des la drumuri mai lungi ar mai scadea putin)

Link spre post

Nu merg pe centura, traseul meu este pipera , pod pipera, unde ajung pe 90-100km/h, floreasca, aviatorilor, pod basarab - iar ajung la suta si opresc la apaca - insa eu schimb la 2500 si merg cam pe la 2000 rpm ca regim de turatie, nu ii dau sangele pe nas :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

In weekend-ul ce tocmai sa-ncheiat am incheiat si eu un test pe masina mea.

Pe ruta Bucuresti-Ploiesti-Predeal-Rasnov si retur, am incercat sa ma mentin cat de cat in vitezele de calcul ale consumului minim (max 90-100 km/h) si cu stil de mers cu multa atentie pentru a nu folosii frane si acceleratii rapide. Aglomeratia nu a fost mare pe DN1 nici la dus si nici la intors totusi, prin statiunile de pe Valea Prahovei am si fost in situatia de a merge ft incet.

Am ajuns la un consum mediu de 5,6 l/100 km, ceea ce mi se pare extraordinar de bine tinand cont ca am si traversat muntii de 2 ori.

Link spre post

Tot in WE am facut Focsani-Vaslui-Iasi si retur cu cca 50 km prin Iasi. Consumul mediu e fost de 6,5l/100km. Stilul a fost unul moderat cu viteze de 100-110 km in exterior, cca 70 in localitati.

Cu speranta ca o data cu trecerea kilometrilor, motor va consuma cu cca 0,5 l/100km mai putin, ma declar multumit.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...