Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Astazi am dat o fuga pana in Poiana Brasov sa iau pulsul zapezii :-) si am zis sa fac si eu un consum in conditiile de mers lejer fara graba fara bagaje si singur in masina.

Am resetat CB-ul la plecare din Piata Unirii:

Piata Unirii-Piata Presei :

distanta - 7.4 km

litri consumati - 0.7

consum mediu - 9.6

viteza medie - 19.4

timp de mers 20 min

Piata Unirii - Poiana Brasov:(nu am resetat CB)

distanta - 168 km

litri consumati - 12.7

consum mediu - 7.2

viteza medie - 60.1

timp de mers 3 ore

Retur Poiana Brasov - Piata Unirii (resetat CB la plecare)

distanta - 169.4 km

litri consumati - 10.1

consum mediu - 6

viteza medie - 69.5

timp de mers 2 ore si 45 min

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ACUM 13.9 % pe bord, CB fiind resetat fix de cand a inceput zapada in Bucuresti(si a scazut ca daca va uitati cateva pagini mai in spate am postat si un minunat 17% in primele 2 zile de zapada si haos).

Parcurs 160 km - primii ~12 km pe 4X4 lock, restul de ~ 148 km pe Auto

Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar....sub 10% acum...haha... macar spuneti de la inceput ca circulati cand nu e trafic sau este lejer ca altfel nu facem altceva decat sa postam ca sa ne aflam in treaba.

Link spre post

Klaus si eu am resetat cand a dat zapada si azi dimineata cand am plecat spre munte la resetare aveam 12,7... cei drept ca in fiecare zi am lasat motorul un pic sa se incalzeasca cat timp am dat zapada iar cu traficul asta ....

Trimis de pe al meu LG-P760 folosind Tapatalk

Link spre post

Consum gpl :10 - 11 %, mers 75% drumuri naţionale rest oraş, cîmp şi încălzit.

Din 17 nov de cînd am pus instalatia gpl am mers 5000 km şi mai am 2 liniute la nivel benzină. Revin cînd fac plinul

Trimis de pe HTC folosind tapatalk

Link spre post

Cand am dat de o zona unde am dat talpa (cu zguduit de masina ca uitasem sa inchid esp-ul) pana la capat ca altfel acolo ramaneam, mi-a urcat consumul pe la vro 23%. In rest, ca i-am mai tot dat niste reseturi, zilele astea de cand dete zapada, consumu fu intre 11 si 13, mers pe Auto si niste zone scurte de tot, nu foarte grave, gen iesit din sleauri sau de unde o parcasem, cu 4wd lock. Cand fu mai cald zilele astea, de nu statea zapada pe contraaripi, am apucat niste 2wd, da' la fel, tot 12%. Nu stiu cum consumara altii 9% sau sub 9%...Oricum nu mi se pare mult pt. tractorasul asta, nu mi se pare mult nici pt. faza cu 4wd. Aoleo, apropos, cat de trist este doar cu 2wd cand dai de nitzica zapada afanata mai mare...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...