Sari la conținut

Postări Recomandate

Domnu'!!

Aveti rabdare un pic pana sa incepeti cu pietre .

Am Duster , stiu mai bine cu ce se mananca 4x4 decat multi , ma ocup de fiare , am si Logan ca-n poza , nu bat campii cu consumuri fixe ca bate sau nu vantu' cand am facut consum-ul respectiv ... Sfatul meu este sa vedem daca nu cumva putem scade acest consum ... cumva... ?

Pareri ?

Păi schimbă frate datele de la avatar, ca să nu mai încep cu pietre :frantics: .

Și dacă tot vorbim de consum el este direct proporțional cu educația auto și starea emoțională a conducătorului auto.......

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Consum Duster

Probabil ca s-a scris suficient dar un consum de 10-12% este MARE pentru aceasta capacitate. Prin comparatii cu alte acarete similare ba chiar mai puternice Duster-ul sta prost la acest capitol . Voi incerca o remapare in acest sens si voi reveni cu date , impresii ...

Nu sta prost! Depinde mult de utilizatorul dintre scaun si volan! Eu, pe vremea asta, in Bucale, am un consum de 8,5-9%! Nu stiu daca scoti cu vre-un SUV un asa consum.

Păi schimbă frate datele de la avatar, ca să nu mai încep cu pietre :frantics: .

Și dacă tot vorbim de consum el este direct proporțional cu educația auto și starea emoțională a conducătorului auto.......

Dac-ati urmari forumul cu-adevarat n-ati da cu pietre dupa ce se vede in avatar!

Poate ca nu aveti cunostinta, dar pe langa duster si un consum de 10-12 % @Mircea CSG se ocupa si cu alte activitati automobilistice 4X4!

Studiati mai cu atentie membrii forumduster.ro, si o sa aveti ceva surprize!

Link spre post

Domnu'!!

Aveti rabdare un pic pana sa incepeti cu pietre .

Nu am vrut sa fiu critic sau sa arunc cu pietre. Imi cer scuze daca s-a inteles altfel.

Am vrut sa spun doar ca stilul de condus influenteaza fundamental consumul masinii. Rezulta ca pentru a inregistra consumuri mici trebuie optimizat acest stil de conducere.

Link spre post

Salut. Vorbiti in sarade, e bine asa, sa fim putin mai destinsi....Revenind la consum, in 210 km am pus benzina de 700 000 lei vechi. La 5.79 lei/litru. Plus Gpl aferent ma duce spre 650 000 lei/ 100 km. Asa ca o las in zapada si merg cu transportul in comun. Pentru drumuri scurte chiar nu merita, nici nu se incalzeste motorul cum trebuie. O zi buna tuturor !

Link spre post

Consum sub 10 % la cum a fost de cand a dat zapada ? Hai sa fim seriosi ca tot zicea cineva mai devreme de consumuri reale si nu ce vrea/viseaza fiecare.

Link spre post

Consum 11,2 - 11,6% pe vremea asta, schimbat trepetele la 2500-3000rpm. Ma uimesc consumurile sub 11% la aceste temperaturi. Plus lasat 2-3 minute motorul sa se incalzeasca si sa se dezghete parbrizul. Motorina Rompetrol Efix.

Trebuie sa fac schimburile de ulei si filtre (fara filtru motorina) si voi verifica si termostatul.

Mers in mod AUTO tot timpul.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...