Sari la conținut

Postări Recomandate

salut; in reprezentanta de unde am ridicat masina, la Pitesti; l-am montat inainte sa o ridic. e carlig westfalia demontabil nu fix si a costat parca 2250 cu tot cu montaj, deci pe acolo e pretul.

Editat de georges
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

Am o întrebare! Adresata stric celor care au montat în reprezinta; carlig remorcare + instalație electrica 13 pini. 

Ați remorcat rulotă? Instalația suporta funcțiile de încărcare baterie rulota și alimentare frigider rulota? Bănuiesc ca restul funcționează standard! 

Senzorii de parcare se deconecteaza automat sau e necesara deconectarea din buton? 

Lumina de ceață se deconecteaza automat când e ceva conectat în priza sau nu? 

E capabila instalația cu 13 pini sa îndeplinească câteva funcții enumerate mai sus? 

Duster 2019 

Eu am comandat la reprezentanta cârligul demontabil plus Inst electrica 13 pini + adaptor 13/7 + încă un cablaj pt funcția de + permanent dacă nu greșesc și + după contact! 

Sfat! 

Dacă as trage eu (de la mine) doua cabluri de 16 mmp din compartimentul motor pana în spate, ma ajuta cu ceva? 

Mulțumesc anticipat 

Link spre post

Salut ,

Priza cu 13 pini face tot ceea ce trebuie și anume ;

Deconecteze ceata la cuplarea rulotei/ remorcii.

Funcționează frigiderul și incarca bateria doar daca sânt legate firele 9 și 10 la mașină , priza cu 13 are firele dar jegurile de la servisuri că nu pot spune altfel nu leagă firele in sistem .

Senzorii de parcare nu se anuleaza decât din buton .

Nu te băga tu sa legi ceva pe acolo că poți arde vreun calculator , lasă servisul sa se ocupe ....

Link spre post

@marcu: După ce îți montezi cârligul și dacă iese o lucrare de calitate, cu cablurile de + dimensionate corespunzător și totul funcțional pentru rulotă, te rog frumos să revii cu un feedback, că sunt interesat de subiect. Eu mi-am montat în reprezentanță cârligul (am povestit în acest topic țigănia de care am beneficiat), dar la cât de subțiri sunt cele 2 fire de + nu am îndrăznit să leg nimic la priză ca să nu se topească. Tot am căutat de atunci pe cineva care să se priceapă să refacă lucrarea (am întrebat chiar și pe forumurile cu rulotiști), dar încă nu am găsit pe nimeni.

Link spre post

Eu când am precizat de cele 2 cabluri de cel puțin 16 mmp, la situația asta m-am referit! 

Studiu de caz! 

Are careva sau a văzut careva priza cu care vine rulota echipata standard! Ce secțiune are cablul conectat la pinul 9 respectiv cablul conectat la pinul 10?

Ma refer la rulote care au baterie proprie! 

Atunci putem folosii aproximativ aceeași secțiune. Sau putem folosii acel reper care vine extra pentru funcțiile de plus continuu și plus după contact. 

Bănuiesc ca în priza standard cu care vine echipata rulota sunt secțiuni ale cablurilor cât de cât decente și nu ceva astronomic. 

O sa mai cercetez și eu situația și va țin la curent. 

In ce oraș ai montat instalația? 

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...