Sari la conținut

Postări Recomandate

Tocmai din cauza asta suntem unde suntem, pentru ca unii lucreaza doar pentru "atentii". Domnule, este angajat, are un salar, sa-si faca treaba. Eu personal nu am lucrat niciodata pentru "cola". Indiferent ca mi se oferea sau nu, incercam sa asigur acelasi nivel de servicii pentru toata lumea. Ma rog, asa vad eu lucrurile.

In alta ordine de idei, are cumva cineva idee care sunt diferentele intre un carlig "original" si unul "after market" ? Adica chiar are rost sa imi cumpar bucata de fier + cablurile la un pret semnificativ mai mare ? 1450 lei vs 400-500 lei ?

multumesc,

Editat de magyari
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

@magyari, suntem atatia care am avut curajul sa ne luam aftermarket (tocmai din considerentul costului) incat nu cred ca are rost intrebarea daca "are rost...".

Caracteristicile celor aftermarket sunt aceleasi cu cele ale producatorului. Placute de marcaj exista, acum, si pe cele aftermarket. Piesele componente a celor aftermarket sunt aceleasi cu cele ale carligului de origine (inclusiv tuburile distantiere din lonjeroane)

Eu am aftermarket din 2010 si... din 2013 trag dupa mine o rulota de 1 to fara sa fi avut, macar odata, vre-o problema!

Link spre post

@danielcojocar, daca la partea mecanica sunt de acord cu tine, la cea electrica, pt. PH2, cred ca sunt ceva diferente.

Cred ca e chestia aia cu raportarea becurilor arse (ceva verificari/ comunicatii pe CAN) si daca pui instalatia electrica simpla pt. carlig, nu stiu sigur, dar parca citisem pe aici pe forum , ca e risc sa se aprinda ceva beculete prin bord.

Link spre post
Nu ai nici la PH2 indicatori de bord cum ca ai vre-un bec ars... deci n-are cum sa influenteze...

nu ai dar semnalizatoarele sunt controlate de uch; blocul din bord trimite semnalul in uch si uch decide aprinderea becurilor; unde vad eu o posibila problema ar fi la cat curent duce pe out acel circuit din ecu (legarea in paralel dubleaza acel curent consumat, iar impedanta scade si ar putea sa-ti bingane mai repede si sa ai eroare de bec ars in log); dar vorba ta, "la altii merge si asa" :)

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...