Sari la conținut

Postări Recomandate

Ok, se pare ca este oricum mai ok decat cum este la mine.

Cred ca ar fi bine sa dau feedback catre cei de la galia sa vad ce parere au.

Totusi... cineva cu carligul de origine ne poate ajuta cu niste poze?

Puteti face poze la a mea la iesirea de pe Iezer daca nu face altcineva niste poze pana atunci.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

N-am unde s-o urc, si nici nu stiu ce trebuie sa pozez :) Masina am luat-o cu carligul montat deja la reprezentanta. :)

Nu tre' sa o urci nicaieri... faci tu putina gimnastica si bagi doar capul (si telefonul) sub bara si ai sa vezi unde este montata piesa de cuplare la sasiu.... ca doar poti sa te uiti de la bila carligului si pana la prinderea in sasiu care sunt elementele carligului ;). La interior, pe partea stanga, bagi telefonul in gaura ce o ai intre stalpul stopului si oala rotii si faci poza prin incercari pana gasesti exact pozitia suruburilor (ca rapiditate te sfatuiesc sa le cauri cu mana ca le gasesti mai rapid. Acolo nu exista decat capetele suruburilor care prind suportul) iar pe partea dreapta le gasesti in compartimentul cricului

Link spre post

Ca tot vorbiti de carlige am inceput si eu.

Pentru ca vreau sa-mi pun si motocicleta pe suport carlig spate am decis sa-mi construiesc unul nu sa cumpar ca atare .

Incep prin achizitia unui carlig de marca cu cap demontabil apoi tai in functie de punctele de prindere specifice .post-2599-0-73853300-1406633761_thumb.jpg

Editat de Mircea Csg
Link spre post

Pentru ca vreau sa-mi pun si motocicleta pe suport carlig spate am decis sa-mi construiesc unul...

Intrebarea mea este... Tine sasiul in care va fi prins carligul si suportul toata greutatea motocicletei?

Pentru ca, eu cred, ca acea greutate de 70 kg pe carlig este data de rezistenta structurii masinii!

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...