Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Anvelopele cu care vine masina sunt legale iarna si te descurci cu ele daca circuli cu atentie. Daca vrei aventuri montane esti mai in siguranta cu cele dedicate. Chiar se simte diferenta. Totusi, consider ca cel ce se aventureaza pe trasee de munte inghetate sau inzapezite isi asuma mari riscuri in ceea ce priveste viata sa precum si integritatea masinii sale.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anvelopele cu care vine masina sunt legale iarna si te descurci cu ele daca circuli cu atentie. Daca vrei aventuri montane esti mai in siguranta cu cele dedicate. Chiar se simte diferenta. Totusi, consider ca cel ce se aventureaza pe trasee de munte inghetate sau inzapezite isi asuma mari riscuri in ceea ce priveste viata sa precum si integritatea masinii sale.

Aventurarile pot fi de multe feluri... nu cred ca exista vre-unul dintre noi care sa doreasca sa-si puna integritatea masinii (ca sa nu mai vorbim de viata) in pericol. Intotdeauna exista un punct in care poti spune: "Mai departe nu mai merg!". Dar, la acest capitol, de echipare a masinii, nu trebuie sa fii neaparat la munte ca sa ai nevoie de anvelope serioase (sau lanturi)! Eu am fost pus de multe ori in situatia unor deszapeziri care au facut maluri/sleauri si am avut nevoie de tractiune serioasa (asta ca sa nu muncesc la lopata vre-o ora) si asta intr-un oras cu iz de capitala Europeana...

Orice ar spune oricine, anvelopele de iarna sunt ANVELOPE DE IARNA si ele sunt necesare in dotarea oricarei masini. Nu pentru escapade sau ceva ci... cel mai mult... pentru siguranta ta si a intregii familii.

Link spre post

Parerea mea este ca pe zapda afanata sunt chiar foarte ok continentalurile, o problema poate sa apara pe zonele cu gheata sau zapada batatorita unde iti da ceva emotii dar si acolo te ajuta 4x4.Cea mai mare emotie a fost la coborarea de la Rau Sadului unde nu prea reuseam sa controlez masina fiind aproape sticla pe traseu, insa frana de motor si Esp-ul si-au facut datoria cu brio. La urcare, la Raul Sadului am folosit tr 3 si nu m-am oprit decat pe teren plat. La fel la Paltinis, am avut o exp frumoasa pe zapada f mare unde anvelopele nu au fost cu mult mai prejos decat cele ale lui Daniel Cojocar, poate interrveni sa isi spuna parerea, eu unul sunt f multumit de ele, mai degraba as cumpara MT- uri decat anvelope de iarna low cost, e doar parerea mea

Inecepi sa stai cam rau cu tinerea de minte. :) La Rau Sadului tin minte ca am pus amandoi lanturile sus. Eu unul nu am avut emotii la coborare cu lanturi, doar ca m-am cam luptat cu masina la urcare cu Continentalurile. Dar am ajuns cu bine in varf fara iesiri in sant. :)

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...