Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

da. eu. in octombrie. masina din 2010 cu multe puse pe ea si incluse in asigurare (scut AL fata si scut spate, bullbar, praguri, instalatie gpl, navigatie, bare portbagaj, camera mers inapoi, lampi led, etc). cost full casco (fara fransiza) inclusiv accident in off road: 1500 lei. :thumbsup:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la frantzujii de la Groupama. eu am la ei de 3 ani si nu am apelat pana acum deloc si am obtinut reduceri. cand am luat masina de noua am avut 1800 lei fara nici un accesoriu suplimentar. daca vrei sa te indrum spre agentul cu care lucrez eu, da-mi un p.m.

Link spre post
  • 1 month later...

Am luat un Duster2 Laureate 1,5 110 4x4 pe data de 29/11 de la Cobalcescu (Splaiul Unirii), Bucuresti.

(...)

Felicitari si s-o calaresti sanatos!

Pregătirea de vânzare se face la misto: cauciucurile mele aveau 37 PSI in ele, fata de 29 PSI cat scrie pe portiera ca ar trebui sa aibe; pe mocheta, langa preșul de cauciuc era o urma de talpa cu ceva noroi, de la cel ce condusese înainte; doua din literele de pe bara stânga de portbagaj par sa fi fost lipite din nou din bucati si alte mici detalii. Produsul pare foarte bun, dar marketingul fabricii si dealerii sunt niște glume proaste din pacate!

Total de acord cu tine...

Despre ce litere vorbesti care au fost relipite???

Alarma Viper se gaseste pe lista accesoriilor, sau e un deal privat al dealerului? E cu telecomanda separata sau utilizeaza cheia masinii?

Pana la urma cat ai platit pt CASCO?

Link spre post

Felicitari si s-o calaresti sanatos!

Mutam!

Total de acord cu tine...

Despre ce litere vorbesti care au fost relipite???

Alarma Viper se gaseste pe lista accesoriilor, sau e un deal privat al dealerului? E cu telecomanda separata sau utilizeaza cheia masinii?

Prima Casco Navigator integrala a fost €557 la valoare asigurata de €19.340 si RCA: 700 RON. Am vrut eu Țiriac; alții sunt probabil mai ieftini.

Alarma si presurile de cauciuc sunt dealul celor de la cobalcescu. Mi-au montat-o pe cheia mașinii (cea cu telecomanda), dar nu au avut telecomanda separată pentru a doua cheie, care e din secolul trecut :) Ca idee, daca vrei sa comanzi o a doua cheie cu telecomanda, costa pe la 800 RON. Urmează sa ma duc eu la cineva de la Viper sa rezolv problema cu o telecomanda separată pentru cheia de rezerva. Am inteles ca cipul din cheile noului duster este o noua generație. Mi-au confirmat doua firme de copiat chei cu cip pana acum si din cauza asta, prețul cheii e mai mare decat normal.

Literele ce compun DUSTER pe barile orizontale de pe masina: pe partea soferului, T si E par sa se fi rupt la scoaterea tiplei si arata de parca au fost relipite din 2 bucati fiecare. Not a big deal, dar nici normal la o masina noua!

Link spre post

Nu conteaza daca e la Dealer sau nu! Daca are telecomanda separata sau e pe cheie! Cand intocmesti dosarul de CASCO, citeste ceea ce scrie si te vei lamuri unde e asigurata.

Eu am asigurare tot la ei si.... e asigurata si pe mama coclaului! Si... ei tre' sa vina dupa ea daca-i anunt ca e acolo.

Link spre post

Intervin si eu legat de asigurare.

Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri publice si fara zone inundate.

In final am ajuns la 420 E pe an cu toate riscurile incluse(si fransiza 100e): vandalism, zone inundate si drumuri forestiere. Am ales cu fransiza deoarece asigurarea fara fransiza era cu 160E mai mult iar din experienta anterioara eu nu am incidente sau daca am nu sunt mai multe de unu.

Dupa ce am testat piata: Generali, Uniqa, Asirom, Grupama, Allianz, cei din urma au fost cei mai competitivi atat din punctul pretului cat si a serviciilor oferite. Sper sa nu ma dezamageasca.

PS: Azi trebuie sa ridic si eu Prafosu'.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...