Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

Deci, am avut 3 daune in 3 ani minore, una referitoare la ceva zgarieturi mai mult sau mai putin fine, a 2-a o aripa si ceva plastice "halite" de un nemernic de caine ( sa dea "zbenga" ca pana si cainii atentau la passatul ala, ce gust o avea vopseaua sau tabla nu stiu dar cred ca era gustoasa ca nu s-au multumit numai cu tabla au bagat si ceva plastice ca sa nu le cada greu la stomac), si ultima am atins o bucata de asfalt (de la decopertari) lasata intr-o curba la 90 grade exact in mijlocul drumului. La primul dosar de constatare, reparat masina, stat dupa societate sa trimita acceptul de plata cam o saptamana dupa terminarea reparatiilor (ceva urari de bine la adresa lor), cazul 2 si 3, dus masina in service, facut dosarul si constatarea, facut devizul, trimis la Bucuresti pentru validare, primit acceptul de plata, service-ul comanda piesele dupa care m-a cheamat la reparatii. In ziua cand le-au terminat, am fost la service, am semnat constatarea ca totul e ok, si pa si la re. Am fost sfatuit sa adopt acesta metoda si a fost mult mai bine.

PS: la reconstatare o iei de la cap facut un nou deviz, trimis, verificat, studiat, aprobat,si apoi comandat piese, etc. Daca esti cu masina blocata in service e mai dificil, dar ai avantajul sa nu trebuiasca sa scoti bani din buzunar pe o reparatie care nu vrea sa o achite asiguratorul din 'nspe motive. In primul caz ajungi intr-o situatie foarte delicata, service-ul ti-a reparat masina si isi vrea banii, asiguratorul nu iti da acceptul, asa ca masina ramane in service pana la rezolvarea litigiului intre tine si asigurator. Care uneori ajunge in instanta...care dureaza....

Reintregirea automata a sumei esta cauza in contract (daca ati avut grija sa optati pentru aceasta clauza). Recomandata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

Surpriza apare cand se apuca de reparat si mai gasesc ceva "defecte" ascunse care nu sunt cuprinse in prima constatare.

Mai exista si o problema legata de timpi daca masina este in Leasing. Asiguratorul dupa ce primeste spre semnare acceptul de plata trimite si la Banca sau catre cine este cesionata polita pentru a-si da acordul la randui pentru plata catre service. De aici apare acesti timpi intre service si retur.

Link spre post

A mea nu era in Leasing si totusi a durat de m-am saturat pana a ajuns acceptul ala de plata, noroc ca nu a mai fost cazul si de reconstatare ca ma "urcam pe tavan", si oricum m-am folosit de masina pana au terminat ei de fatait hartiile.. In plus am dat 'nspe telefoane ca se pare ca e o traditie in asigurari sa nu stie "stanga" ce face "dreapta". In ultimile 2 cazuri am stat fix 2 respectiv 3 zile fara masina - atat au durat reparatiile -, si cred ca 3 saptamani de plimbat hartii si comandat piese (asta a facut service-ul si asiguratorul). Pot sa zic ca am fost multumit in final. In rest circuitul hartoagelor in natura (pardon, agent constatator-societate de asigurari-banca-service si retur) e lung si plin de neprevazut.

Link spre post

Am reinnoit polita casco la Uniqa - Full Casco, fara fransiza, cu asistenta rutiera, suma asigurata pentru anul 2 - 63546 ron, prima de asigurare anuala 2287.66 ron, plata in 12 rate (190.64 ron/luna).

Link spre post
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...