Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

Mai multe texte adaugate de mai multi useri au fost mutate de moderator de pe un alt topic - si au fost puse aici, la locul lor corect. De aceea ti se pare ca e bine deja - dar a fost moderatorul care a facut curat.

Mie mi se pare putin probabil sa ai un accident cand mergi off-road in stil decent. Doar daca te stii capabil sa smulgi bara intr-un sant - poate atunci merita sa dai vreo 60 euro/an in plus... Fiecare isi face calculele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

Eu am platit CASCO, tot la dealer si tot de la Allianz, 3100 ron cu plata trimestriala (775 ron per trimestru) fara fransiza si cu supliment pentru off road si zone inundabile. Legat de despagubirile in caz de deces sau invaliditate nu m-am interesat sa vad cat sunt :D

Costurile casco-ului (la allianz) sunt relativ ok insa RCA-ul mi s-a parut scump rau: 800 ron pe an. N-a contact ca am 23 ani de experienta (peste 400k de km "la bord"), un singur incident in ultimii 3 ani, copii, nevasta si toate minti-le-n cap (zic eu). Mi-au zis ca s-au scumpit acu o luna toate asigurarile dar parca prea mult au crescut. La vechea masina (Mondeo) plateam 450 ron pe an.

Asta e ... devine din ce in ce mai scumpa calitatea de proprietar auto.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...