Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

Eu cand am facut CASCO in decembrie 2013, am dat 480 roni pe 3 luni la Allianz cu fransiza 100 euro tocmai datorita faptului ca nu vopsesc orice element ciobit sau zgariat. Ciudat insa si neasteptat pentru mine, erau cu pretul aproape de minimul de pe piata.

LE: daca nu ai rabdare pana maine(si masina e pe persoana fizica), poti intra pe Allianz-direct si iti faci singur pretul. Exista cateva diferente majore: nu poti face extindere pentru offroad si inca ceva, insa iti poti face o idee legata de pret.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

eu mi-am reinoit asigurarea la Allianz in decembrie 2013. Sa va spun cam cum au stat treburile de pe la inceputuri.

- In Dec 2010 am inceput casco. Prima de asigurare a fost 3300 ron/an in 10 rate franziza 0 (ZERO). Daca plateam intr-o transa, plateam 2950 ron)

- In Dec 2011 am inoit casco. Prima de asigurare a fost 2430 ron pe an in 10 rate franziza 0 (ZERO). Daca plateam intr-o transa, plateam 2250 ron)

- In Nov 2012 am avut un accident si... pt ca am avut bara spate lovita si sparta... am deschis 2 dosare de dauna.

- In Dec 2012 am inoit casco. Prima de asigurare a fost 2430 ron pe an in 10 rate franziza 200 eur (obligativitate cate 100 eu pe fiecare dosar). Daca plateam intr-o transa, plateam 2250 ron)

- In Dec 2013 am inoit casco. Prima de asigurare a fost 2430 ron pe an in 10 rate franziza 0 (de data asta am avut voie sa revin la aceasta fransiza). Daca plateam intr-o transa, plateam 2250 ron).

Mentionez ca in aceste conditii masina are bifate toate optiunile de accidentare persoane sau transportul masinii mele in caz de imobilizare dar si costuri decontate pentru cazari sau inchiriere auto, toate si pentru tara si pentru strainatate.

Acum o luna am refacut asigurarea CASCO si RCA pentru masina sotiei si... ce-a mai buna oferta primita de CASCO+RCA a fost de la ALLIANZ. In situatia in care pentru masina respectiva se platesc ambele la GENERALI!

Link spre post

Bun...ziceam ca revin cu detalii. Am primit si oferta de la Allianz care era de 610 euro/an, fransiza 100 euro/eveniment, suma asigurata 10.000 euro.

Chiar daca ma tenta Allianz pentru "renume" am ales Generali care sunt de asemenea printre asiguratorii seriosi si au avut asa cum spuneam o oferta foarte buna:

- prima anuala 490 euro (2187 lei)

- fransiza 100 euro/eveniment

- suma asigurata 10.000 euro

*bonus: rogivneta pe 1 an (a mea expirase acum ~1 saptamana si chiar urma sa cumpar zilele astea una noua pe 1 an) asadar pot sa consider ca am platit casco 490 minus 28 cat e rovigneta :)

Parerea mea este ca dintre ofertele pe care le-am primit asta a fost cea mai avantajoasa, luand in calcul atat prima anuala cat si suma asigurata(Uniqa a facut un efort supraomenesc sa imi recalculeze polita si ar fi trebuti sa platesc tot cat anul trecut adica vreo 600 euro-nu, multumesc- daca plateam intr-o singura transa iar suma asigurata era pe la 8500 euro).

Later Edit: adutzu81 asa stiam si eu: allianz ca fiind cei mai seriosi urmati de generali, groupama, uniqa(fara vreo ordine anume) si dupa aia restul dar intotdeauna apar si surprize placute sau neplacute cu asiguratorii :)

Link spre post

Bun...ziceam ca revin cu detalii. Am primit si oferta de la Allianz care era de 610 euro/an, fransiza 100 euro/eveniment, suma asigurata 10.000 euro.

Ups, pai inseamna ca cei 3200 si ceva de lei (adica vreo 800 euro) pe care i-am platit eu la Allianz reprezinta super oferta. In conditiile in care suma asigurata este de 17000 euro, am asigurare offroad inclusa si zero fransiza. :thumbsup:

Link spre post

Cam da :)

Asa se intampla cand masina este noua: suma asigurata bineinteles ca are valoarea de nou a masinii iar prima de asigurare este aproximativ la nivelul a cat platesti si tu adica pe la 700-800 euro(considerand o masina de valoare apropiata cu a ta) ceea ce poate fi considerat intr-adevar o super oferta :D raportat la suma asigurata pentru masina care face 4 ani acum in iunie(si unde nici casco nu este facut prin Dacia apropos de ce ziceai si colegii mai sus ca ar exista sanse ca prin intermediul asiguratorilor cu care colaboreaza dacia sa poti sa iesi mai ieftin decat piata).

Am trecut prin asta(devalorizarea maricica de la an la an) si cu loganul de-a lungul imbatranirii lui, I'm used to it :)

Link spre post

Pentru prima data - din experienta mea intr-ale CASCO - valoarea asigurata A CRESCUT fata de anul trecut: de la 40.743 la 42.118 lei ! Exlicatia celor de la Allianz: asta e valoarea "de piata" a acestei marci, la acesti Km (are aproape 44.000 km).

Adica, a mai trecut un an peste Duster si vreo 11.000 de km si valoarea i-a crescut :flowers: (daca stiam, luam 10 bucati :thumbsup: )

Total prima in 2013: 1.876 lei (cu 469 lei/trim).

Total prima in 2014: 1.836 lei (cu 460 lei/trim). Parerea mea: ....... ca sa nu scada valoarea politei, ei maresc valoarea asigurata, daca n-ai evenimente si km multi. Sau aveti alte explicatii ?

Link spre post
  • 5 months later...

Eu am primit oferta de la Dacia, in primul rand ma intereseaza daca au primit si altii oferte de genul. La mine arata asa: Casco gold pentru 12 luni fara fransiza la Allianz - 372 euro. La omniasig este 799,15 euro. E chiar asa de mare diferenta si la altii, sau eu nu am inteles ceva ? O fi vorba de negociere la nivel inalt si din cauza asta are allianz oferta asa de buna ?! Dupa parerea mea pretul este foarte-foarte bun, comparativ cu ce am gasit pe piata.....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...