Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

omniasig dupa parerea mea sint cam neseriosi eu am avut la logan casco la ei si am avut nu mai probleme nu plateau la timp am stat doua saptamini cu masina in service pentru o reparatie de maxim 2 zile

De acord.

BTW - la Cluj Groupama are reprezentant constatator direct in service-ul de pe Turzii - nu mai e nevoie de telefoane date aiurea; totul e inhouse - motiv pt care fac CASCO la ei5sute si ceva de eur

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea, in afara de ce zice masiu, cea mai sigura cale de a evita durerile de cap, nu incepeti reparatiile la masina decat dupa ce aveti acceptul de plata de la asigurator. Odata ce aveti acest accept nu va mai intereseaza cand plateste asiguratorul, ramane problema intre el si service. In cazul in care ati reparat masina fara acest accept nu va puteti ridica masina din service pana il primiti.

Link spre post

Nu ai cum sa primesti accept de plata inainte.

Ca sa ma fac mai explicit lucrurile stau cam asa:

- dupa ce ai fost la asigurator si ai deschis dosarul de dauna cere o lista cu service-urile agreate de societate;

- mergi la service (daca este agreat) si intreaba daca au decontare directa (daca poti sa ridici masina inainte ca societatea de asigurari sa plateasca);

- este posibil ca sa fie nevoie de reconstatare si de asta nu se poate da accept de plata (conform notei de contatare sau reconstatare dupa caz) inainte de a repara masina;

- aveti grija ca se poate sa platiti reintregirea sumei asigurate (functie de societate);

- acceptul de plata se trimite de catre asigurator numai dupa se masina este reparata, desigur exista si exceptii...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...