Sari la conținut

Postări Recomandate

STRICT PT arschery

1.e cumva vreo lege chiar si nescrisa care sa stipuleze faptul ca trebuie cu orice pret sa participi activ la discutii? placerea mea e doar sa citesc.

2.legat de nesimtire, pot fi garantul faptului ca la tine bunul simt nu s-a transmis genetic.

3.se pare ca frustrarea iti claustreaza obiectivitatea. chiar ai dedus ca am generalizat in a insulta pe cineva? sau semantica pt tine are alte sensuri doar de tine intelese?

4.ma bucur ca ai descoperit adevarul universal ca iti sunt superior. iar superioritatea mea fata de alti participanti nu stiu de unde ai dedus-o, probabil din ultima canitate bahica pe care ai ingurgitat-o. cu alte cuvinte pot spune ca ai deraiat psihic din moment ce vorbesti si in numele altora.

5.am cautat si ales de aici doar comentariile posesorilor de duster diesel sau benzina care au fost obiectivi si au discutat in cunostinta de cauza.

Si sa nu uit, se pare ca esti un toma necredinciosu care cam intra in conflict cu ceilalti. dar vastul parc auto cu care te lauzi te face sa zbori, sa fi aerian.

Felicitari celor care-si exprima experientele juste. pedrovl, victor, etc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 322
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sfarsitul de saptamana care tocmai a trecut a fost alocat "incalzirii" Duster-ului in vederea concediului. Mai exact, l-am plimbat prin zona cetatilor dacice din Orastie (Costesti, Gradistea de Munte)

Va rog sa ma credeti la la diesel vs benzina NU exista decat 1 argument REAL ! Argumentul este reprezentat de nr de kilometri pe care il face utilizatorul pe an. Amortizari si alte aiureli nu sunt va

Sa speram ca pana ajunge Dacia sa produca masini hibride, anul asta sa introduca macar noul motor 1.3 tce pentru cei care nu vor neaparat un motor diesel pe un SUV .. stiu sunt o minoritate dar si ace

Posted Images

Din pacate mai sunteti si voi.

Superioritatea nu ti-ai demonstarto inca, decat prin declaratii, chiar si fata de mine, eu zic ca habar nu ai despre ce discutam asa ca citeste in continuare, nu este o pierdere prea mare absenta ta.

Si inca ceva eu nu ma laud cu nimic, insa pot demonstra ce am scris pana acum, tu poti? sa dovedesti ca-mi esti superior?

stimate admin vreau sa fiu ontopic insa vad ca omul intra sa citeasca si sa faca offtopic atat.

Link spre post
  • 5 weeks later...

1.5DCI, 110CP, 4x2 autonomie cu 58 litri carburant peste 1000 Km vreau sa vad un benzinar care face asta, rulaj mixt oras si extraurban.

Cat priveste silentiozitatea nu stiu cat de confortabil este la 130 cu 4000 de ture sau mai mult.

Daca exzista cineva care poate dovedi ca a schimbat pompa de injectie la diesel ca nu era fiabila rog sa ne prezinte si noua dovezile, eu doar am auzit de taunii astia dar nu am vazut pana acum.

Insa sper sa nu fie din cei care baga motorina sutita de la CAP ca nu are rost sa vb.

Link spre post

58 de litri de benzină în rezervor de 50 de litri nu o să introduc niciodată!

Nu-mi vine să cred că unii se aşează la masă şi se ridică doar atunci când mâncarea îşi schimbă sensul …

Nu este recomandat nici în cartea tehnică…afectează canistra de carbon…combustibilul nefiind compresibil are nevoie de o zonă de expansiune…

Oh, eu unul am reuşit doar 840 de kilometri cu 50 de litri de benzină…la o maşină cu 1.900 € mai ieftină…adică vreo 1.580 de litri de combustibil bonus…la care se adaugă reviziile mai ieftine şi mai rare, nu stau la pompă să aleg combustibil de iarnă/vară, căldură iarna quasi-instant…Pentru mine a fost alegerea firească pentru un rulaj de cca. 20.000 km/an.

Link spre post
Benzina. Cu tractorul ma duc la arat, pentru plimbari de relaxare prefer masina. :)

asta spun toti cei care nu au mers cu diesel. sau care au condus dieseluri din anii '80

Si tu i-ai cunoscut pe toti cei care nu au mers cu diesel sau care n-au condus masini diesel mai noi de anii '80?

Da, un diesel iti da puterea la turatii mici, o simti ca trage. Totusi eu nu vreau ca masina mea sa fie diesel.

Nu-mi place mirosul, nu-mi place sunetul, nu-mi place plafonarea puterii cu mult inainte de a ajunge in zona rosie.

PS: Mi se pare mie sau matale imi cam urmaresti postarile pe forum ? Ne cunoastem?

Link spre post
  • 4 months later...

Salutare,

va urmaresc de ceva vreme cu mare interes deoarece as dori sa-mi cumpar si eu un Duster ( optiunea mea ar fi un motor pe benzina si binenteles 4x4 ) deoarece nu am avut pana acum nici o masina pe motorina iar la nr de kilometri pe an ma incadrez undeva la 10.000 - 12.000 km/an. mai mult urban si cu o iesire la pescuit in fiecare week-end pe marginea Somesului. Intrebare doar pentru posesorii de Duster pe benzina: "Are motorul pe benzina suficienta putere pentru un off-road nu prea accentuat?" intreb acest lucru deoarece in toate filmele prezentate pe acest forum , masinile in off-road erau cu motoare pe motorina.

Link spre post

........ma incadrez undeva la 10.000 - 12.000 km/an. mai mult urban si cu o iesire la pescuit in fiecare week-end pe marginea Somesului. Intrebare doar pentru posesorii de Duster pe benzina: "Are motorul pe benzina suficienta putere pentru un off-road nu prea accentuat?".

Ma incadrez oarecum profilului schitat de tine; am Dusterul de 11 luni (4x4, benzina) si am la bord 13500 km. Am stiut exact ce poate si de aceea nu am avut surprize.

Acuma, se poate discuta mult in jurul "off-road nu prea accentuat" ! Eu l-am testat (de voie - de nevoie) si m-a multumit.

Faptul ca in filmulete apar cu precadere DCI-ri (si in off-road mai ....strong) s-ar datora puterii ceva mai mari dar mai ales cuplului mai bun.

Si acum off topic: am fost zilele astea la reprezentanta sa ma programez la revizia de un an si am vazut un DCI cu motorul demontat. Am intrebat ce-i fac si mi-au raspuns ca-i facut praf din cauza motorinei (proprietarul recunoscuse ca punea motorina ieftina din toate partile) - avea 10 luni si 15000 de km !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...