Sari la conținut

imbunatatire suspensie

Postări Recomandate

Dar coborarea cu 3 cm fara a schimba si amortizoarele nu e in regula. Am vorbit si cu cei de la service si au zis ca risca sa strice amortizoarele sau sa ajunga la capatul cursei in timpul balansului. Nu am gasit amortizoare sport asa ca m-am linistit si mai astept.

Amortizoarele STANDARD fac fata (FARA PROBLEME) si maririi si micsorarii inaltimii masinii!

Daca cei de la service ti-au spus asa ceva... nasol pentru pregatirea lor!

Exista totusi si amortizoare sport (nitro-gas) care sunt perfect utilizabile si pentru micsorarea garzii/.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 239
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa o lunga asteptare, a sosit kit-ul complet de suspensii Ironman +4cm (Arcuri, Amortizoare + suruburi reglat unghi de cadere)   Ca si prima impresie:   1. Se observa cu ochiul liber

Oho! Te-au tinut ceva, mister... Hai sa iti zic o treaba... Eu am tot Kit IronMan (Arcuri si Amortizoare), si pot sa spun ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata, si pe bani multi! Si p

Daca ar fi sa o iau de la capat, as merge pe amortizoare standard Billstein B6 cu arcurile de inaltare H&R. Parerea mea... Ce mai buna combinatie pentru strada 80% + off 20%. Mi se pare cea mai cu

Posted Images

Amortizoarele STANDARD fac fata (FARA PROBLEME) si maririi si micsorarii inaltimii masinii!

Daca cei de la service ti-au spus asa ceva... nasol pentru pregatirea lor!

Exista totusi si amortizoare sport (nitro-gas) care sunt perfect utilizabile si pentru micsorarea garzii/.

De pregatirea celor de la service m-am convins de cand am avut problema cu becurile care palpaiau si nu au stiut ce sa-i faca. Se uitau la tester cum ma uitam si eu fara sa spuna nimic.

Amortizoare sport pt Duster unde se gasesc? Eu am gasit doar pentru inaltarea garzi. Multumesc

Link spre post
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

eu mi-am instalat ieri kit-ul ironman suspensii + arcuri si ca prima impresie pot sa zic ca sunt multumit. astept sa se lase, ca momentan, cu toate ca am scurtat arcurile pentru a nu suprasolicita amortizoarele, liftul obtinut este de cca 5 cm, urmand sa se mai lase 1-1.5 cm. ca si comportament, masina sta mult mai bine in viraje, dar apare o problema cu supravirajul ( volanul revine greu din viraj cand iau mana de pe el) oricum voi trece si pe la service sa refac geometria dupa ce se aseaza amortizoarele bine, dar ca si concluzie : merita investitia. abia astept sa o scot la pescuit !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...