Sari la conținut

Postări Recomandate

Ieri i-am facut prima baita. Am redescoperit sentimentul care l-am avut cand am vazut-o prima data la dealer.

Cand am ajuns acasa, am observat la ambele faruri abur in interior.

Sa imi fac griji sau e un fenomen normal "de nou"?

Mentionez ca afara erau 2 grade, nu stiu daca au folosit apa calda la "dus", de la spalatorie pana acasa am de mers cca 500 m timp in care am avut farurile aprinse. Azi dimineata am uitat sa ma uita sa vad daca mai sunt aburite. Am sa ma uit la pranz.

post-2646-0-84615600-1389168724_thumb.jpg

post-2646-0-12577200-1389168743_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Clar nu e normal. In cel mai fericit caz vreo garnitura nu e etansa. In cel mai nefericit, e fisurat corpul farului.

Indiferent de situatie trebuie sa o remediezi pentru ca pot aparea multe probleme: de la un scurtcircuit (pe termen scurt) pana la corodarea oglinzii farului (pe termen lung)

Precizare: Cele scrise mai sus reprezinta parerea mea :)

Link spre post

Ce chestie, nu face obiectul garantiei. Sa vezi ce ar zice Instanta competenta in astfel de situatii. Mi-ai vandut un bun, care are in mod evident un defect. Cu siguranta l-ar schimba, daca ar primi citatie ca sunt dati in judecata. Problema este ca noi spunem ca nu merita, iar ei stau linistiti. Oricum, nu am vrut sa fiu rau acum, nu este chiar asa de grav, insa mentalitatea asta ma deranjeaza. Parca am o presimtire ca un dealer din strainatate altfel si altceva ne-ar raspunde.....

Link spre post

Ieri i-am facut prima baita. Am redescoperit sentimentul care l-am avut cand am vazut-o prima data la dealer.

Cand am ajuns acasa, am observat la ambele faruri abur in interior.

Sa imi fac griji sau e un fenomen normal "de nou"?

Mentionez ca afara erau 2 grade, nu stiu daca au folosit apa calda la "dus", de la spalatorie pana acasa am de mers cca 500 m timp in care am avut farurile aprinse. Azi dimineata am uitat sa ma uita sa vad daca mai sunt aburite. Am sa ma uit la pranz.

Este un fenomen des intalnit la multe masini cu "sticla" de plastic. Eu am vazut asta si la masini mai de "vaza"

Condensul se face repede si ii trebuie ceva timp pana dispare (asta tocmai din cauza etanseitatii)

Asa cum spune si @masiu, si la mine face acelasi lucru de 3,5 ani si oglinda este intacta.

Link spre post

Nu e grav. Imi amintesc ca dupa ce am ridicat masina de la dealer, acum mai bine de un an, dupa o tura de vreo ora am observat cu groaza ca farurile imi erau aburite pe interior in partea inferioara. La fel si proiectoarele de ceata. Am scris repede pe si mi s-a raspuns sa stau linistit. Asa am facut, s-au uscat sau nu le-am mai bagat in seama. De atunci nu am prea observat fenomenul. Asa ca trece de la sine.

De asemenea, in manualul de utilizare scrie undeva ca aburirea farului pe interior nu este un defect.

In legatura cu ingrijorarea ca ar putea fi vreo garnitura neetansa, precizez ca tot farul nu prea este etans, la versiunea veche becurile se schimba scotand un dop de cauciuc pe care este dulia becului.

Link spre post

M-am linistit. M-am uitat acum la masina si nu mai are nimic. Cred ca fenomenul de aburire apare datorita variatiilor de temperatura care apar in momentul spalarii si faptului ca aerul din far e inca "proaspat" si probabil umed.

Alceva ce am mai observat: au facut un pas inapoi cu oglinzile laterale. Acum sunt de Logan Ph 2. La duster Ph1 erau mult mai bune pentru ca aveau rabatare pe 2 directii. Nu imi explic de ce au dat inapoi decat daca ma gandesc la boala specific romaneasca care se numeste: hai sa taiem ca oricum clientul nu stie. Pacat.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...