Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 404
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Senzor supraalimentare turbo, ăsta te interesează, restul nu contează. E motor K9K658.

Din păcate unii confundă forumul cu grupurile de feisbuc, postând cu un total dezinteres pentru regulament și etichetă (profil, topic prezentare ), așteptând să li se repare mașina singură sau să repa

Am rezolvat dupa mai multe incercari si chiar si test la Dacia. La ei aparea eroarea DF054, dar a trebuit luata problema prin testare. Initial inlocuit traductorul de presiune EGR, apoi se depistase

Posted Images

• 1 month later...

Si...s-a intamplat din nou azi la plecarea in concediu. A urmat: tarat la service cu 30 km/h. Cei de la Meridian Sud au facut ce au putut, au gasit timp intre programari, au pus masina pe test cu eroarea in bord si....nimic ! Desi masina avea martorul check engine si Stop aprinsi in bord ! Au facut up-date calculator injectie. Nu stiau ce sa i faca, sau de ce face asa.... 

Chiar nimeni pe aici nu a dat de cap acestei probleme sau are o solutie ?

Momentan mi s-a recomandat sa nu mai alimentez de la Lukoil, dar la prima aparitie a problemei stiu sigur ca aveam benzina de la Rompetrol in rezervor. E adevarat, acum aveam benzina de Lukoil. Extrem de ciudat este ca masina isi revine dupa cateva ore dar ....intelegi voi frustrarea. Ai de mers undeva, de respectat un program, nu pot sa stau pana se adapa caii.....

Editat de claus
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Simplu: faci revizia în reprezentanță (profilul zice mașină 2019, deci cu garanție) și îți vor reseta și intervalul de revizie.

"anulare" nu se poate face, indiferent de ce spun unii și alții, injecția calculează uzura uleiului și asta nu o poți falsifica/anula.

Link spre post

Bobina e o un martor ce spune ca ai alarme mai importante in computerul de bord si trebuie sa mergi la reprezentanta pentru remediere. Scrie si in manualul masinii.

Am avut-o si eu si la reprezentanta au rezolvat-o.

Nu apare la orice alarma. Eu spre exemplu inca am o alarma legat de senzorul de citire nivel carburant dar bobina aceea nu e activa. 

Link spre post

Martorul ăla reprezintă un ecran de osciloscop nu "bobină", "spiră" sau altă denumire scoasă din burtă. Manualul îl descrie ca martor multifuncțional alte defecțiuni electrice.

Că cineva s-a jucat la sonda de carburant și acum are eroare pe TdB cu circuit deschis e altceva - nu e defecțiune majoră.

Editat de t0rquemada
Link spre post
  • Mak changed the title to Martor "dinti fierastrau " aprins in bord.
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...