Sari la conținut

se aprind farurile singure noaptea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Din ce am observat, luminile se sting automat doar daca, dupa ce se opreste motorul, se deschide portiera soferului sau se blocheaza usile. Daca se doreste ca luminile sa ramana mereu aprinse, at

Ce idee le trebuie?! E ca si cum blocul de lumini ar fi ramas blocat pe Auto. Sa-l verifice, ca doar n-o sa cheme un popa.

1. Toate luminile trec prin calculatorul de lumini, nu sunt pe direct, același calculator controlează senzorul de lumini/ploaie sau doar lumini 2. Trebuie precizat ,la cei cu bug, dacă au sau nu

Posted Images

Pe bord este aprins martorul albastru de fază lungă. Nu mai știu dacă se aprinde și cel verde de fază scurtă. Mașina este Comfort 2018.

Sper să nu uit mâine să verific dacă se mai aprinde și vreun martor verde.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 14 ore, Midnighte a spus:

Comportamentul descris de initatorul topicului se reproduce si pe Nissan Qashqai, fabricatie vara lui 2019, echipare Tekna. Urmeaza sa mai testez si pe un Renault Megane, fabricatie tot 2019, sa vad daca "asa face toate" din grupul Renault, urmand ca apoi sa testez cateva masini din grupul VAG.

@Viperr

Senzorul unde este ? In parbriz sau pe bord ?

Trebuie mers neaparat in service, altfel e posibil sa ramai fara baterie. Cel mai probabil senzorul este defect, daca comportamentul se intampla cu maneta pe AUTO ( calculatorul primeste semnal de la senzor si daca "declansatorul" da rateuri, asta se intampla )

Testat si pe Renault Megane - acelasi comportament.

Cred din ce in ce mai mult ca e un bug "acceptat"

Link spre post
Acum 21 ore, Midnighte a spus:

@Viperr

Senzorul unde este ? In parbriz sau pe bord ?

Trebuie mers neaparat in service, altfel e posibil sa ramai fara baterie. Cel mai probabil senzorul este defect, daca comportamentul se intampla cu maneta pe AUTO ( calculatorul primeste semnal de la senzor si daca "declansatorul" da rateuri, asta se intampla )

Salut , senzorul este in parbriz și până acum nu mi a făcut probleme . Aseară mi-am amintit că în vară am băgat în frigider in bricheta din portbagaj și brusc sa aprins faza scurta și faza lunga și la fel nu am putut sa opresc farurile doar cu deconectare baterie .

Tind sa cred că este un bag in soft care face aceste probleme , după cum am mai zis , sâmbătă mă duc la service pentru revizie și voi discuta cu inginerul de acolo despre aceste probleme , sper sa existe rezolvare bine daca înțelege inginerul care este problema ...

Link spre post
Acum 4 ore, Viperr a spus:

Salut , senzorul este in parbriz și până acum nu mi a făcut probleme . Aseară mi-am amintit că în vară am băgat în frigider in bricheta din portbagaj și brusc sa aprins faza scurta și faza lunga și la fel nu am putut sa opresc farurile doar cu deconectare baterie .

Tind sa cred că este un bag in soft care face aceste probleme , după cum am mai zis , sâmbătă mă duc la service pentru revizie și voi discuta cu inginerul de acolo despre aceste probleme , sper sa existe rezolvare bine daca înțelege inginerul care este problema ...

Depinde, priza aia ține 120W maxim, ai pus 121W e problemat ta... glumesc e o problemă dacă a făcut cum ai zis tu și e reproductibil fenomenul, de preferință în service - atenție la puterea frigiderului.

Editat de t0rquemada
Link spre post
Acum 19 ore, Mazarin a spus:

Pe bord este aprins martorul albastru de fază lungă. Nu mai știu dacă se aprinde și cel verde de fază scurtă. Mașina este Comfort 2018.

Sper să nu uit mâine să verific dacă se mai aprinde și vreun martor verde.

Am verificat. Se mai aprinde și martorul verde pentru lumini de poziție (staționare). Cel de fază scurtă (lumini de staționare) nu se aprinde în situația aceasta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...