Sari la conținut

MESAJ VERIFICA INJECTIA !

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Imi pare rau pentru situatia ta. Nu sunt eu mecanic dar imi vine foarte greu sa cred ca o bujie incandescenta se poate "rupe" la un motor nou, dar cine stie prin ce miracol al tehnicii se poate i

Problema cu bujiile apare mentionata in presa franceză (nu stiu de ce dar cu ip de Romania nu am reusit sa deschid linkul, a trebuit sa folosesc un VPN): https://www.largus.fr/actualite-automobil

Buna   dragi prieteni     si posesori  DUSTER  DIESEL 1.5 4x4  //Noul Duster .In  anul  2018 prin programul   Rabla      de la Opel am  trecut la DUster !  Mi a placut masina  si am  fost impresionat

Posted Images

Se pare ca a mai primit cineva, pe alt grup de pe FB, OTS-ul asta.

Eu unul nu inteleg de ce pentru un OTS care se cheama "bujii incandescente" trebuie sa faci si update la injectie, pe langa "verificarea" bujiilor.

La inceput, cand a fost cumparata, masina mergea infranata; s-a facut update la injectie, mergea OK, cum ar fi trebuit. Acuma, alt update, sa revina la loc ? :))

Editat de Midnighte
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Salut

Sorry de raspuns tardiv, probleme cu login-ul ce s-au rezolvat astazi. Mersi din nou :)

Legat de bujii/OTS nu m-au notificat, nici pe cont la My Dacia si nici in Service.

Masina e fabricatie 12.2017

Banui ca se schimba bujiile acelor serii la care exista riscul sa se rupa si sa genereze probleme ireversibile motorului, auzisem de un caz.

Editat de eman4x4
Link spre post

La revizia 2 am fost informat ca se face gratuit verificare la buji.La finalul reviziei  nu au fost constatate probleme

Link spre post

Ok. Pe forumul italian vad ca e cineva cu Duster 2018 1.5 dci care a primit acum cateva zile scrisoare de rechemare in service pentru schimbare bujii "si alte componente" plus recalibrare ECU. Alte detalii nu sunt oferite deocamdata.

Link spre post

Hai să zicem (nu confirm/infirm) că exită un anumit OTS (rechemare) preventiv, ce acoperă orice Duster ph3 cu motor k9k și obligatoriu reprogramează injecția + verificare/schimbare bujii incandescente.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...