Sari la conținut

problema sistem antipoluare

Postări Recomandate

Eu poate pricep mai greu. Daca nu scrie nicaieri ca sunt obligati sa dea masina la schimb, de ce ar face-o?! Cu ce argumente ii pot indupleca pe cei de la VC sau de la service. Ca tot se pomeneste de o negociere..

Mentionez ca sunt negru, urat si n-am prieteni la Dacia :)

• Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 77
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am revenit. Mi-au reparat masina. Ier am ridicat-o de la service. Dupa 2 luni si jumatate de cand a aparut problema si 1 luna si jumatate de stat in service. Nu au mai schimbat cablajul masinii.

Se pot face anumite lucruri și fără să vii cu bordul plin de erori. Faptul că voi acceptați să fiți trimiși la plimbare și să reveniți când o să mai facă, dacă o să mai facă, este propria voastră aleg

Vad ca aici discutiile sunt mai mult filosofice, drept pentru care nu le voi mai continua. Nu sunt nihilist, sunt chiar realist si aplicat, tocmai de aceea nu-mi permit epitete/caracterizari la adresa

Posted Images

Eu inca nu m-am decis daca sa-mi cumpar Duster pe benzina sau Diesel, iar problemele astea cu AdBlue m-ar putea convinge sa aleg benzina (multumesc celui care mi-a atras atentia). Totusi, sunt si soferi care au Duster cu AdBlue dar n-au avut probleme? 

Link spre post

Daca nu-ti trebuie neaparat 4×4, ia benzina. Dacia a dat-o in bara rau cu sistemul adblue, va pierde clienti. Cred ca se lucreaza cu materiale low-cost. Masina sta imobilizata in service de o saptamana pentru ca modulul adblue lipseste de pe stoc, naiba sa-l ia si cred ca va mai sta inca o saptamana. Cert este ca inclusiv din 3 service-uri mi s-a confirmat ca este un defect foarte raspandit la Duster 2 - 1.5 bluedci si ca multe masini asteapta "piesa minune" care se pare ca vine din Franta de la Le Mans. Astazi am scris la Dacia un mail sa-mi explice care e motivul pentru care nu dau masina la schimb pentru imobilizarea unui masini in service pentru un defect de piesa/conceptie a masinii acoperit de garantie si care nu este culpabil proprietarului/utilizatorului. Sa vedem ce motiveaza - e un prim pas. Functie de raspuns, mergem la pasul urmator. 

Link spre post

Cestor, eu vreau musai 4x4 (sigur, voi merge mai ales pe sosea, dar m-am saturat sa nu pot urca la munte pe zapada doar pentru ca n-am 4x4). Dar problemele cu AdBlue ma fac sa ma gandesc mai degraba la un 4x4 pe benzina decat la un 4x4 dCi...

Link spre post

Salutare. Pana la urma mi s-a schimbat piesa minune. Se pare ca dupa inlocuire n-ar mai fi probleme - asa rezulta din afirmatiile celor de la service, insa ramane de vazut. Am primit o hartiuta in care e mentionata inlocuirea - "inlocuit rezervor uree", exact asa este mentionat. Am intrebat de ce nu se mentioneaza in caietul de service si garantie si mi s-a spus ca nu se mentioneaza inlocuirea acolo. Pe de alta parte, am corespondat cu Dacia la vocea clientului - nu este stipulata in contract nicaieri obligatia Dacia de a acorda masina la schimb/inlocuire, ceea ce este adevarat dar nu si normal. Asa ca nu stiu cum au obtinut unii de la Dacia - asa cum au sustinut - masina de inlocuire pe perioada imobilizarii in service. Drumuri bune si sa auzim de bine!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...