Sari la conținut

problema sistem antipoluare

Postări Recomandate

Eu poate pricep mai greu. Daca nu scrie nicaieri ca sunt obligati sa dea masina la schimb, de ce ar face-o?! Cu ce argumente ii pot indupleca pe cei de la VC sau de la service. Ca tot se pomeneste de o negociere..

Mentionez ca sunt negru, urat si n-am prieteni la Dacia :)

• Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 93
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am revenit. Mi-au reparat masina. Ier am ridicat-o de la service. Dupa 2 luni si jumatate de cand a aparut problema si 1 luna si jumatate de stat in service. Nu au mai schimbat cablajul masinii.

Nu este vorba despre conceptii puerile si fara sens, ok? Ca la o masina achizitionata cu 2000 euro iti asumi asemenea riscuri atunci cand o cumperi. Asa ca la un autovehicul nou si cu o valoare semnif

Se pot face anumite lucruri și fără să vii cu bordul plin de erori. Faptul că voi acceptați să fiți trimiși la plimbare și să reveniți când o să mai facă, dacă o să mai facă, este propria voastră aleg

Posted Images

Eu inca nu m-am decis daca sa-mi cumpar Duster pe benzina sau Diesel, iar problemele astea cu AdBlue m-ar putea convinge sa aleg benzina (multumesc celui care mi-a atras atentia). Totusi, sunt si soferi care au Duster cu AdBlue dar n-au avut probleme? 

Link spre post

Daca nu-ti trebuie neaparat 4×4, ia benzina. Dacia a dat-o in bara rau cu sistemul adblue, va pierde clienti. Cred ca se lucreaza cu materiale low-cost. Masina sta imobilizata in service de o saptamana pentru ca modulul adblue lipseste de pe stoc, naiba sa-l ia si cred ca va mai sta inca o saptamana. Cert este ca inclusiv din 3 service-uri mi s-a confirmat ca este un defect foarte raspandit la Duster 2 - 1.5 bluedci si ca multe masini asteapta "piesa minune" care se pare ca vine din Franta de la Le Mans. Astazi am scris la Dacia un mail sa-mi explice care e motivul pentru care nu dau masina la schimb pentru imobilizarea unui masini in service pentru un defect de piesa/conceptie a masinii acoperit de garantie si care nu este culpabil proprietarului/utilizatorului. Sa vedem ce motiveaza - e un prim pas. Functie de raspuns, mergem la pasul urmator. 

Link spre post

Cestor, eu vreau musai 4x4 (sigur, voi merge mai ales pe sosea, dar m-am saturat sa nu pot urca la munte pe zapada doar pentru ca n-am 4x4). Dar problemele cu AdBlue ma fac sa ma gandesc mai degraba la un 4x4 pe benzina decat la un 4x4 dCi...

Link spre post

Salutare. Pana la urma mi s-a schimbat piesa minune. Se pare ca dupa inlocuire n-ar mai fi probleme - asa rezulta din afirmatiile celor de la service, insa ramane de vazut. Am primit o hartiuta in care e mentionata inlocuirea - "inlocuit rezervor uree", exact asa este mentionat. Am intrebat de ce nu se mentioneaza in caietul de service si garantie si mi s-a spus ca nu se mentioneaza inlocuirea acolo. Pe de alta parte, am corespondat cu Dacia la vocea clientului - nu este stipulata in contract nicaieri obligatia Dacia de a acorda masina la schimb/inlocuire, ceea ce este adevarat dar nu si normal. Asa ca nu stiu cum au obtinut unii de la Dacia - asa cum au sustinut - masina de inlocuire pe perioada imobilizarii in service. Drumuri bune si sa auzim de bine!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...