Sari la conținut

Noul Motor 1.3 TCe - 128 & 148 HP

Postări Recomandate

Acum 48 minute, foxbat a spus:

4x4 oras si autostrada :)

cred ca ce vrei tu de la o masina e greu de gasit :)))))

Ba da, se numește Duster. :wub:

Nu că mi-aș lăuda marfa, dar mi se pare o mașină cu adevărat polivalentă. Este ok și pe autostradă la viteze de bun simț (pus cruise-controlul pe 115-120 km/h îți vine să adormi în ea), și în oraș (chiar nu mi se pare greu de condus sau de parcat - aici camerele și servodirecția ușoară sunt o plăcere), motorul de 150 de cai dacă îl calci țâșnește din intersecție fără probleme, 4x4 pe forestiere / noroi / zăpadă e o plăcere, poți să tragi 1,5t cu ea, deci poți să legi liniștit trailer auto sau remorcă sau rulotă.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

https://allroader.ru/renault-duster-2019-72320-2/ Pe scurt, o sa apare o motorizare noua pe Duster, 1.3 litri TCe cu doua variante de putere: - 128 hp / 240 Nm - 148 hp / 250 Nm

dCi115CP e cu Adblue, vine cu probleme specifice, H5H-ul (1,3TCe) nu are momentan probleme specifice majore

Ba da, se numește Duster. Nu că mi-aș lăuda marfa, dar mi se pare o mașină cu adevărat polivalentă. Este ok și pe autostradă la viteze de bun simț (pus cruise-controlul pe 115-120 km/h îți vine

Tu esti in Mures, nu se pune. In Bucuresti nici trotinetele nu mai au loc. dar sa mai bagi un suv-ulet. Iti bati joc de el si de viata ta mai ales.

btw..eu conduc asa ceva deci sunt de acord cu tine :), deunazi am fost prin zona ta si e misto tare.

de autostrada ..noroc de noi ca nu avem prea multe. 120 merg cu scuterul..pt o masina ma astept sa bag 140...170. si acolo ..cam "Suge":)

Link spre post

Remaparea nu este atat de grava, daca este facuta cum trebuie si de cine trebuie. Ca recomandare, @Dok ( OBDTuning ).

Deja sunt la a doua masina iar kilometrii facuti cu ele remapate nu-s deloc putini :)

0 efecte adverse, prima masina avand peste 100.000 km de la remapare iar a doua peste 20.000.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...