Sari la conținut

Noul Motor 1.3 TCe - 128 & 148 HP

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

https://allroader.ru/renault-duster-2019-72320-2/ Pe scurt, o sa apare o motorizare noua pe Duster, 1.3 litri TCe cu doua variante de putere: - 128 hp / 240 Nm - 148 hp / 250 Nm

dCi115CP e cu Adblue, vine cu probleme specifice, H5H-ul (1,3TCe) nu are momentan probleme specifice majore

Ba da, se numește Duster. Nu că mi-aș lăuda marfa, dar mi se pare o mașină cu adevărat polivalentă. Este ok și pe autostradă la viteze de bun simț (pus cruise-controlul pe 115-120 km/h îți vine

Eu ezit intre varianta pe benzina 148 CP / 250 Nm si varianta Diesel de 115 CP. Ce imi recomandati? Din datele de la dealer, vad ca varianta Diesel are 175 km/h si acceleratie 0-100 km/h in 10,2 secunde, in timp ce varianta pe benzina are viteza maxima 198 km/h si acceleratia in 10,5 secunde. Cuplul maxim: 250 Nm la benzina, 260 Nm la Diesel. Deci performantele astea sunt foarte apropiate.

Editat de negociator
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai suficiente cazuri prezente aici și pe social media de proprietari de Duster ph3 cu Adblue care au probleme la sistemul Adblue (de la mesaje pe bord până la imobilizare) mai toate terminându-se cu intervenții în garanție (schimbare rezervor pentru nivel incorect citit/afișat, calculator adblue, etc). Problema e ce faci după expirarea garanției.

Link spre post

Pufarina, pai vreau sa fie 4x4, sa aiba performante cat mai bune in oras si pe autostrada dar sa-mi permita sa merg, ocazional, si pe drumuri forestiere sau prin noroi, sa poata tracta o mica remorca. Cam astea sunt cerintele mele.

Link spre post

4x4 oras si autostrada :)

cred ca ce vrei tu de la o masina e greu de gasit :)))))

pana la urma ai sau nu masina ? Ca la profil exista.

btw.spune-ne ca nu vorbesti de Bucuresti unde nu e loc nici de biciclete!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...