Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Salutare,

Are cineva kit-ul la Menavrus 4065? Eu am cautat pe net dar am ajuns pe o pagina turceasca iar kitul este de 1.3 GB. Mi se pare ca are continutul "alterat". Eu vreau kitul simplu, nemodificat, asa cum l-a scos Alexander (sau cum l-o chema).

Eu am acum 4014 pus peste 403 stock. Care sunt pasii de instalare in aceasta situatie?

1. Upgrade la stock 406;

2. Instalare Menavrus 4065 peste?

Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Imi cer scuze daca intrebarile se repeta dar am cautat cu atentie in tot threadul si nu mi-am gasit raspuns, asadar:

1) Pot sa imi pun de undeva skinul nou de medianav? (cel care vine de la varianta Orange al dusterului)

2) Am vazut ca unele masini(renault) langa ceasul de la medianav arata si temperatura, si in plus au si un meniu ECO. Pot sa imi pun si eu aceste functii?

3) daca si-a instalat cineva camera de marsalier (luata de la dacia- cea originala) poate sa puna o poza sa vad cam cum se vede in spate (cat de mult iese inafara)

4)Am tot citi despre microfonul intern si extern al medianavului. Se aude mai bine pe cel intern? Pot sa-l schimb pe cel extern? daca da cu ce?

Multumesc anticipat.

Editat de Zaco
Link spre post

Incerc sa raspund la ce cred ca stiu eu:

1. nu cred, daca ai MediaNav simplu si vrei skin de MediaNav EVO (@t0rquemada e mai informat)

2. nu, fara ceva piesa aditionala

3. e topic de RVC aici si sunt si poze

4. cel intern, din incercarile celor de pe forum , nu se aude mai bine; cel extern, ziceau unii colegi, ca modelul de pe renault, are o calitate mai buna; parerea mea ca o repozitionare poate rezolva problema de calitate, dar nu am idee cum sa astupi gaura existenta.

Link spre post

(...)

2) Am vazut ca unele masini(renault) langa ceasul de la medianav arata si temperatura, si in plus au si un meniu ECO. Pot sa imi pun si eu aceste functii?

(...)

gasesti cateva informatii dand o cautare pe "Forums" dupa multiplexor.. Ce-i drept, putine. M-ar interesa si pe mine unde, cum si cat.

Link spre post

1) Nu, temele de Medianav EVO nu sunt portabile pe Medianav, cel puțin nu direct.

2) Trebuie multiplexor (BIC), problema e că nu vei avea toate datele vezi topicul L52

3) ultima e sub ornamentul Duster

4) Din 2014 microfonul intern nu se montează

post-3685-0-49236500-1476476891_thumb.jpg

Editat de t0rquemada
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...