Sari la conținut

Postări Recomandate

Intrebare:

Se poate face upgrade, inlocuire...de soft si grafica de la medianav prezent cu cel de la Connected by Orange?

Dealerul nu a stiut sa-mi spuna, nu s-au lovit de "moftul" asta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Grafica nu e interschimbabilă direct, butoanele la evo sunt mai mici, în plus lgu-urile sunt criptate.

Se poate face altceva, schimbată tema pe Renault(full color) sau M1 Inversată (tot ce e negru devine alb cum e la Sandero RS) evident nu clip.

post-3685-0-03253200-1451497242_thumb.jpg

post-3685-0-42670900-1451497248_thumb.jpg

post-3685-0-47467800-1451497256_thumb.jpg

Editat de t0rquemada
Link spre post

Grafica nu e interschimbabilă direct, butoanele la evo sunt mai mici, în plus lgu-urile sunt criptate.

Se poate face altceva, schimbată tema pe Renault(full color) sau M1 Inversată (tot ce e negru devine alb cum e la Sandero RS) evident nu clip.

Am inteles. Si treaba asta o face Dacia-Renault sau tot ceva....piratat?

Link spre post

Va salut! Si La multi ani tuturor!

Ajutati-ma cu un sfat in legatura cu harta full europa pt Media nav-ul de pe Duster PH2 (Dec.2014). Am luat masina din Franta, si nu are decat harta Frantei. Stie cineva daca exista harti si in alta parte decat cele de la reprezentanta Dacia? Sau poate chiar are cineva asa ceva. multumesc mult pentru ajutor.

Link spre post

Va salut! Si La multi ani tuturor!

Ajutati-ma cu un sfat in legatura cu harta full europa pt Media nav-ul de pe Duster PH2 (Dec.2014). Am luat masina din Franta, si nu are decat harta Frantei. Stie cineva daca exista harti si in alta parte decat cele de la reprezentanta Dacia? Sau poate chiar are cineva asa ceva. multumesc mult pentru ajutor.

Din cate stiu, originalele, doar de pe Dacia Naviextras. Iti creezi cont, inregistrezi medianavul in sistem, alegi hartile pe care le vrei, platesti...samd, asa pe scurt.

Daca vrei ceva hacks, ai grija unde o faci, sa n-ai surprize. Te costa, dupa, cat nu face! Fa-ti o socoteala scurta, full europa te costa in jur de 100€ pe Naviextras. O modificare hacks, costa si ea ceva. Tu alegi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...