Sari la conținut

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Dupa ce saptamana trecuta am facut update de soft la 4.0.6 de la 4.0.5, astazi (adica ieri) am facut si update de harti de 2015Q2 de la 2014Q4.

Mentionez ca sunt in acea perioada de 90 zile (expira parca pe 30 decembrie) si am varianta cu full Europa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce saptamana trecuta am facut update de soft la 4.0.6 de la 4.0.5, astazi (adica ieri) am facut si update de harti de 2015Q2 de la 2014Q4.

Mentionez ca sunt in acea perioada de 90 zile (expira parca pe 30 decembrie) si am varianta cu full Europa.

Daca observi ceva modificari la harti sa ne anunti si pe noi

Link spre post

Avand in vedere ca nu prea am folosit navigatia nu stiu care sunt diferentele. Probabil cineva care a colindat prin toata tara si prin Europa ar putea observa diferentele.

Din ce zicea @t0rqemada la 4.0.6 s-a rezolvat pb cu "pocnitura" din boxe cand termini un apel telefonic.

Link spre post

Si eu am facut update la 4.0.6 dar nu pot spune ca observ vreo modificare notabila.

Tare ma bate gandul sa trec pe Menavrus dar nu stiu daca e afacere. Ce pret are Menavrus? Se instaleaza greu? Se pierde garantia?

Updateul oficial pentru harta este 49 euro. Pe Menavrus cat costa?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Link spre post

Si eu am facut update la 4.0.6 dar nu pot spune ca observ vreo modificare notabila.

Dispare poc-ul pe Bluetooth la încheierea convorbirii

Tare ma bate gandul sa trec pe Menavrus dar nu stiu daca e afacere. Ce pret are Menavrus? Se instaleaza greu? Se pierde garantia?

40euro

La fel ca actualizarea oficială

Nu, dacă știi ce faci.

Updateul oficial pentru harta este 49 euro. Pe Menavrus cat costa?

O singură actualizare costă 49 euro și sunt 4 pe an

La Menavrus dai o singură dată 40euro apoi pui hărtile gratis iar actualizările la menavrus sunt incluse.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...