Sari la conținut

Schimbare distributie, schimbare curea accesorii

Postări Recomandate

Va salut pe amandoi si multumesc pentru raspunsuri.

Sandule, nu zic ca esti rau intentionat, dar nu stiu de unde ai scos tu valorile alea. Cum spunea si t0rquemada, imi incape doar 1 litru de antigel, verificat si testat de mine. Cat despre 1.100 RON pentru kit distributie + pompa, atasez un deviz de la una din reprezentante. Nu pusca nicicum cu sumele mentionate. 

A se observa ca au facut aceeasi greseala si ei, au trecut tot 3 litri de antigel acolo. Si ca, evident, au fost ei smecheri si au ascuns codurile de produs, ca sa nu le pot comanda eu dintr-o alta parte si sa-si retina ei comisioanele. 

Sincer, nu pricep ce rahat e asa mare tevatura. Vin, dom'le cu piesele sigilate si platesc manopera. Dar nuuuu, de ce sa nu fure ei? La reprezentanta locala Dacia, mi-au cerut 600 RON pentru cei 5l de ulei motor pe care l-am luat tot de nou de la un renumit reseller online (nu dau nume, sa nu fac reclama) la sub 200RON. Pastele mamii lor de comisioane!

Ca sa n-o mai lungesc, cod 7701477028 mi-e compatibil pentru curea? 

Iar "accesorii fara fulie" ce-o fi? 

Screenshot_20230904_101350.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Probabil încă nu se cunoaște că motoarele k9k euro6 cu adblue seamănă doar cu numele cu k9k euro6: - distribuție specială, nu merge cea de la un k9k euro6  /!\ cod orientativ 130C19462R /!\

Mai stai pe ganduri?Astepti sa se rupa sau ce?

Am schimbat pana la urma distributia, cureaua era in stare foarte bune, cauciucul nu era imbatranit, kitul de accesorii nu l-am schimbat, la fel cureaua de accesorii arata foarte bine.

Posted Images

Ai revizie plus distributie plus accesorii la 2550 de lei, asta e un pret foarte ok pentru reprezentanta.

Poti gasi piese compatibile pe baza VIN-ului pe Piese Auto Arges, cum a zis si Sandu - eu de acolo fac comanda mereu. Poti suna si te ajuta ei direct cu VIN sa comanzi tot ce ai nevoie. Preturile sunt foarte ok.

Insa n-o sa iesi cu mult mai ieftin in regim propriu, si daca nu te pricepi ai si ocazia sa nu comanzi tot ce trebuie (desi cei de la Piese Auto Arges te vor ajuta...dar totusi nu ai pe cine trage de urechi daca ajungi in service si n-ai tot la tine).

La 2550 tot ce ai nevoie, eu as merge pe reprezentanta fara emotii.

Link spre post

Vaaargasm,am impresia ca nu ne pricepem la mecanica auto.Ai factura pe revizie(filtre,ulei motor,accesorii),pe inlocuire kit distributie+pompa de apa+antigel 3 litri diluat cu apa distilata 3 litri si adus la-30 grade=6 litri de antigel,care sigur au fost inlocuiti(numai daca s-a inlocuit pompa de apa!!!) si inlocuire curea accesorii(transmisie).Pretul este ok.Eu ti-am spus pretul kitului de distributie care era la Piese Auto Arges,cum bine ti-a spus si Radu.Faci ce vrei cu masina ta,dar daca este in garantie sa nu fugi de reprezentanta.Apropo eu lucrez intr-un service auto din Bucuresti.

Link spre post
  • 2 months later...

Salut !

Am pe la 62000 km si se apropie inlocuirea distributiei la 1.5 dci, 4x4 Adblue. Trebuie si pompa de apa inlocuita sau doar daca face zgomot sau scurgeri antigel ? Pe un Seat am inlocuit si pompa, acum nu stiu ce piese sunt necesare  la prima schimbare de distributie  pentru Duster.

Orice informatie e bine-venita , multumesc ! :frantics:

Link spre post

Trebuie si pompa de apa inlocuita, si e bine sa mergi pe original. Unii vor zice ca nu dar eu personal sunt patit cu pompa de apa crapata, eu personal merg pe original si schimbat distributie + pompa.

Link spre post

Dacă nu schimbi pompa acum și ești ghinionist, în sensul în care o să crape până la următoarea distribuție, o să dai jos "noua" distribuție, o să pui o pompă nouă și bineînțeles, altă distribuție.

Practic, pentru 150-200 lei (sau cât o mai fi o pompă de apă de origine), e posibil* să plătești încă un schimb de distribuție.

Mergi pe piese de origine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...